1 aprilgrappen in de gamesindustrie | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Vandaag zal het je niet zijn ontgaan dat het weer 1 april is. Ook in de gamesindustrie hebben een paar grappenmakers hun lolbroek weer uit de kast gehaald. We zetten hier de leukste grappen voor je op een rijtje (eervolle vermelding voor Blizzard die weer geniaal is dit jaar!).

The Diablo Loot Pinata

Wat miste er nog aan Diablo? Juist, een schattige pinata die je flink kapot kunt hakken. In plaats van snoepjes zal de pinata gevuld zijn met wapens en bijzondere items. Pas echter wel op met kinderen want de wapens kunnen vervloekt zijn.

StarCraft II - Tauren Marine units

Bekend uit onder andere World of Warcraft is het succes van de tauren ongekend. Niet voor niets krijgen ze een speciale rol in StarCraft II. De Tauren Marine zullen deel uit gaan maken van de Terran.

Molten Core voor op de consoles

World of Warcraft komt naar de console met Molten Core. De grafische pracht zal consolebezitters versteld doen staan. Naast de game zullen spelers folie ontvangen van verschillende kleuren die ze over hun tvscherm kunnen leggen voor extra kleurendiepte. Voor alsnog zal Molten Core beschikbaar zijn op de Atari 2600 en later op alle beschikbare platformen.

Nieuwe Hero cla wordt Bard

Met de samensmelting van Activision en Blizzard kon een combinatie van twee sterke producten natuurlijk niet uitblijven. Guitar Hero meets World of Wacraft in de nieuwe hero cla , de Bard. Met deze power of rock kun je in The Wrath of the Lich King je een echte rockvirtuoos wanen.

IGN met Legend of Zelda movie trailerDe Amerikaanse website IGN verdient een applaus met deze wel erg goed uitgevoerde trailer voor de aankomende Zelda film. Helaas bestaat er geen Rainfall Films Productions. Het zou echter wel mooi zijn als deze grap ooit eens werkelijkheid wordt.  Bekijk de trailer hier. Fitna: The Game

Hoewel de film van Geert Wilders geen grap bleek, betreft het hier gelukkig wel om een flauwe 1 april grap. Op de website DGS-Online worden de eerste beelden van Fitna: The Game onthuld. Helaas zijn de screenshots erg wazig en blijkt de kwaliteit even slecht als de film.

Mocht jij nog leuke grappen zijn tegengekomen? Laat het dan vooral weten en meld ze bij je reactie.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou