nadat de duitsers de slag om koersk verloren hadden, waren ze bijna door al hun panzer reserves heen.dit was natuurlijk een ideaal moment voor het rode leger om hun krachten te gaan verzamelen voor een krachtige stot naar berlijn.

na de winter van 1943-1944hadden de russen de kracht. in de winter hadden ze niet veel meer gedaan dan de duitse bevoorradings trucks en treinen de vernietigen maar nu kwam het groote moment.zomer 1944. de d day van het oost front begon. de russen vielen aan!! de duitsers hadden een aanval verwacht. maar niet van die omvang!de lichte en middelzware panzerdivisie,s konden niets uit halen tegen de nieuwe t34/ 85. vanaf dat moment zetten de duitsers al hun hoop op een type tank. de tiger met een bepantsering van 10cm aan de voorkant. en 8 cm aan de zijkanten. deze tank was al eens eerder verschenen tijdens de slag om koersk maar hij was toen niet in groote aantallen beschikbaar. de duitsers hadden op dat moment meer dan 400 tigers beschikbaardeze tanks waare bextreem goed in het verdedigen van strategische locaties. de russen moesten hun t34 s nu tactisch inzetten want vlanken was de enige manier om hem uit te schakelen! zo ontstond er dus een strijdt tussen 2 type tanks de t34 vs tiger!!!!!! je zult de rest van de game niet veel meer van het verhaal mee krijgen het enige wat er aan een verhaal is is een korte briefing voor een missie. ik heb alle twee de tanks gespeeld en zal dus utleggen in deze review hoe deze game werkt hoe die speelt. en wat de voordelen en nadelen zijn.

DE TIGER:

de tiger is een sterke tank met een krachtig 88mm kanon hij kon alle tanks in die tijd makkelijk aan. de vijand had veel moeite om de bepantsering van de tiger aan de voorkant de de doordringen.om een t34 snel te verslaan raad ik je aan om op de koepel te schieten. of als dat eventueel mogelijk is op de achterkant

.kijk uit dat meerdere t34s je niet flanken!! de tiger kon namelijk niet snel manouvreren. als je tracks zijn kapot geschoten is het gebeurd!

DE T-34/85:

dit is een snelle tank.had een goeie afgeschuinde bepantsering. kan de type panzer 4 die je ook tegenkomt makkelijk aan.heeft moeite om de tiegrs voor bepantsering te kunnen doorslaan. ik raad je aan om speciale anti tank kogels af te vuren op de koepel. of indien mogelijk de achterkant. richt altijd de voorkant van je tank op de tiger dat deel van de tank kan het meest hebben.en schiet de tiger kapot voordat hij jouw in het viezier krijgt. anders kan het zo maar afgelopen zijn!

DE BESTURING VAN BIJDE TYPEN TANKS:

je neemt het commando van 3 mensen op je de driver, de gunner en de commadant de commadant kan bijvoorbeeld tanks van ver spotten en dat doorgeven aan de gunner die schiet dan. tip je moet wel auto gunner aan hebben staan!

.de gunner bestuurt het kanon met hem kan je dus schieten, een andere kogel ladenen je mg34 machinnegeweer afschieten. de driver bestuurt te tank.

je kan ook een de driver op auto driver zetten dan kan je terwijl je de gun bemant zeggen waar die heen moet rijden.

GRAPHICS/UITSLAG:

de graphics zijn niet moederst mooiste je ziet meteen dat dit spel meer op realisme gefocust is. de landschappen waarop je speelt niet erg afwisselend je komt geen andere gebouwen tegen dan aleen maar russiche blok hutten.

er is nie veel meer te doen als je het spel uitgespeeldt hebt..er is bijna geen afwisseling de objective is altijd dat je levend aan het einde van de map moet komen

.maar het spel is op realistisch vak goed en je bloed gaat ook echt sneller stromen als je een vijandelijke tank tegen komt