poep

Nouja, je hebt poep en je hebt poep. Das nog eens een intro hé ? Maar ik zal toch even met een open mind beginnen... Het intro scherm lijkt op dat van Oblivion, je hoort wat leuke heilige muziek. En je kan new game kiezen, even later kies je je poppetje. Ja ok wel aardig allemaal.

Sneltrein of stoptrein ?

En dan begint de ellende ineens, je staat en je kijkt om je heen. Hmm ok valt wel mee en dan loop je. OMG BBQ WTF , loopt dit met 5 fps ofzo ? Ik heb meteen het gevoel dat ik een nieuw spel speel op een oude pc. Zo'n pc die al een paar jaar een flinke upgrade nodig heeft. Het enige dat je dan kan doen is het aanpassen van de resolutie enzo maar dat kan hier ook niet.

Enemy !

Ok, je zet de frustraties opzij en je speelt verder. Kom op, lang in ontwikkeling geweest, laten we die slechte FPS maar opzij zetten. Want hoe belangrijk is het nou dat het vloeiend loopt ? Boeiend !. Je komt bij een groepje vijanden, tijd om ze te killen. Je wordt geraakt door een vuurbal en je bent ineens meteen dood. ??? Logisch...

paard rijden

Maar niet meer met groepen vechten, wat gaan we nu doen. Ja paard rijden. Zal wel net zo vet zijn als paard rijden in Zelda, ondertussen selecteer het epona's song gevolgd door wat muziek van a link to the past. En wat gebeurd er, je kan niet op het paard. Ondanks dat ik de "paard rij skill al had" . Je fluit wat, en vervolgens hak je maar met je zwaard op zo'n paard. Pfff dat kan ook al niet :'(

Kom ik weer bij poep

Ja dit is volgensmij wel de meeste schijterige game voor de x360, en dan moet je er nog 60 euros voor neerleggen ook. Ik speel liever elke andere game voor 60 euro. De bugs enzo zijn tot daar aan toe, dat de graphix muaa muaa zijn. Ok, maar als het loopt als dikke stront. Tja kan ik net zo goed crysis spelen op een oude pc heb ik ook dat gevoel !