In mijn eerste review ga ik het hebben over The Simpsons the game. IDeze populaire tekenfamilie is nu dan ook eindelijk uitgekomen op de consoles.

Ik ben pas begonnen met de game maar dit is mijn eerste impressie en misschien volgt er nog een conclusie als ik de game heb uitgespeeld.

Bij het opstarten van de game kreeg je meteen meteen het vrolijke intro deuntje van de serie wat alweer een glimlach op me gezicht bracht maar deze glimlach zou al snel verdwijnen. Bij de eerste missie kreeg je eerst een filmpje te zien dat Homer aan het dromen is over Fudgeland daarna begon de tutorial.

De graphics in de game zijn wel aardig , alles ziet er wel verzorgd uit en homer en zijn familie zijn goed herkenbaar , en tijdens alle missies zijn er leuke achtergrond deuntjes en commentaren van de familie. Alleen ik erger me af en toe aan de camera positie, je kan de camera wel draaien maar eigenlijk nooit zoals jij het wilt.

De besturing vind ik zelf wat stroef , je duwt je pookje vooruit maar in plaats van vooruit gaan ga je lichtjes schuin. Daarnaast is het vechten niet echt bijzonder , gewoon het basis principe slaan en af en toe een special move uitvoeren. Iedere familielid heeft zo zijn eigen special moves zoals bijvoorbeeld homer kan boeren en in een bolle ronde bal kan veranderen. Maar het tijdens is het niet overzichtelijk en eigenlijk zit je dan gewoon een beetje te button bashen om zo je tegenstanders te kunnen verslaan.

Ook moet je tijdens de missie trophies , clishe's en persoonlijke items verzamelen zoals eigenlijk bij elke standaard adventure game. Je hoeft ze eigenlijk niet allemaal te verzamelen want je krijgt er geen extra's door.

Dit was mijn eerste review voor gamer , so be easy with me;). Laat me weten wat je ervan vind en eventueel commentaar mag ook.