Nou mensen dat gezeik over Sr 2 en GTA ben ik echt zat voor nu is SR2 in mijn ogen de betere Waarom? Rockstar heeft gewoon een leeg spel aan ons verkocht met een zielig joego die niet eens naar de kapper kan.R* deed alleen maar beloftes die ze niet zijn nagekomen...... of zijn we dat alweer vergeten.

Internetten via een netcafe,empire building,costumizen personage(fatsoenlijke kleding wel te verstaan),co-op,onroerend goed...............nou lees ik steeds over hoe serieus GTA is vergeleken met SR 2 maar het is gewoon niet leuk meer zelfs on-line is klote slechte netwerk connectie,mini games die het niet meer doen zoals bomb the base II.en er word niks aan gedaan, nee maar we maken wel eeen add on game met bikers XBOX exclusief..... leuk...stop dat maar in een lichaamsdeel waar de zon niet schijnt.PS3 gamers hebben daar toch ook recht op.....oh ja microsoft betaald er voor om sony een hak tezetten

met hun defecte consoles bij aanschaf nou dan pas ik voor zo'n add on met KRUISraketten. kan er iemand ff eerlijk zijn over de meer waarde van GTA4 ik lees graag een reactie hier op.