Aan de gameplay van Vegas is weinig op te merken, maar wat is dit een herhalende meuk zeg. Dit gevoel bekruipt je al op het moment dat je over een Mexiaanse stad in een helikopter zit en je briefing krijgt. Een grotere flashback naar Advance Warfighter (voor de Xbox 360) kan je niet krijgen. Verder in de game wordt het helaas niet beter en krijg je steeds het idee alsof je dit al eens eerder hebt gezien. Er zijn wel extra's (zoals rapellen, teamhealing en het oppakken van wapens), maar het vormt geen erg grote toevoeging aan de gameplay.

Voor alle duidelijkheid; ik heb de PC versie gespeeld en die valt grafisch erg tegen. Op SLI op een Geforce 7900 GTX in SLI met alles aan heb je niet het idee een HD game te spelen. Teksten op muren zijn amper te lezen (in tegenstelling tot de reclames), de textures doen (zeker in de eerste levels) erg korrelig aan en de huid van je teamgenoten ziet eruit als schuurpapier.

Zoals eerder gezegd: Vegas is geen slechte game, maar het is afgezaagd. Advanced Warfighter zat beter in elkaar en ondanks dat ze hier de controls weer wat hebben verfijnd en kleine extra's erin hebben gestopt komt het als een teleurstelling over. Ik had iets meer verwacht dan een verbeterde GRAW voor de Xbox 360 in Las Vegas.