Een volledige destructieve wereld in een sand-box game , een game met een geweldige eerste deel , en nu spelen in het zonnige Venezuela , is dat niet geweldig? Boeking Venezuela Half-Pension

In Mercenaries 2 verblijft u in het zonnig en tropische venezuela. Prachtige palmbomen en mooie stranden mogen niet ontbreken. Langs de kusten kunt u zelfstandig gaan touren in verschillende voertuigen. Zoals speed-boten maar ook grotere varianten van boten. De meeste boten zijn uitgerust met mooie wapens waarmee u op enige kapers zou kunnen schieten. Buiten de wateren zijn er ook mooie steden aanwezig en mooie natuurgebieden. Hier en daar een basis mag niet ontbreken. Ook hier kan u enige voertuigen vinden. Denk aan jeeps , maar ook grote tanks en kleine roze scooters. Een tour door de stad in een helicopter is zelfs mogelijk. Alles volledig uitgerust met wapens en raketten. Bovendien is de stad volledig destructief en kan u alles opblazen wat u wilt. Let wel op de eigenaren want niet iedereen is even blij met destructie. Totaal Prijs: 60,- Euro.

Kont-Schot Beeld:

Voordat je gaat spelen kies je met welk charachter je wilt gaan spelen in Mercenaries 2. Je kan kiezen uit dezelfde drie als uit het vorige deel. Er verandert niks aan het spel enkel de cutscenes waarin je dus een andere character ziet. Het verhaal is niet het sterkste punt van Mercenaries 2. In M2 draait het namelijk alleen maar om wraak. Je doet een opdracht voor een of andere president , na de opdracht succelvol te hebben uitgespeeld keer je terug maar krijg je stank voor dank. Ze willen je namelijk vermoorden. Gelukkig ben jij een stoere mercenarie en kan je vluchten alleen word je nog wel net in je kont geschoten. Tja en een echte mercenarie laat zich niet in zijn kont schieten, dus ga je wraak nemen door heel venezuela over te nemen. Venezuela is mooi vormgegeven , de grapichs zijn ook redelijk mooi en de omgeving erg afwisselend.

Naast de pot schijten:

Nu je het verhaal tot nu toe heb gelezen denk je dat dit een geweldige superieure game is. Hij is ook heel erg leuk. Er zit vooral veel humor in de game. Zo moet je in het begin naar 'The Destructor' het is een voertuig maar je weet niet wat voor. Je ziet een grote tank staan er gaat erin. Maar dan zie je dat het icoontje niet op de tank staat maar erachter. Dus je stapt uit en loopt erheen. Dan zie je dat een kleine roze scooter 'The Destructor' blijkt te zijn. En nog meer van dat soort humor zit in het spel. Dat maakt het spel zeer plezierig en leuk om te spelen. GTA IV nam zichzelf serieus , en deze game juist niet , en dat is hartstikke leuk! Maar elk voordeel heeft een nadeel , dus elk goed spel een slecht punt. En dan moet ik die ook maar is op gaan noemen. Om te beginnen is de AI echt zwaar kut. Als het De Sims was zouden ze bewijzen van spreken naast de pot schijten. Je kan namelijk rustig naar ze toe lopen om ze dood te meppen. Ze lopen door elkaar heen , en zo scheef als het maar kan en rijden als iemand die zich niet aan de bob afspraak heeft gehouden. Zo zit de game ook vol met kleine bugs en texture foutjes. Soms niet echt vervelend , maar soms echt tergend irritant.

Strik je veters , en breek de stad af!

Het aller-aller-aller leukst aan Mercenaries 2 is dat alles kapot kan. Alles wat je ziet kan kapot. Je beschikt over allerlei bommen omdat mogelijk te maken. C4 , Cluster-Bommen , maar ook hele Artillery's om gebouwen tot de grond gelijk te maken. En dat is dan ook het sterkste punt van M2. Wat geweldig is dat. Het is echt vermakelijk om alles wat je ziet te slopen , geweldig. Nu je de sterke en zwakke punten weet wil je natuurlijk wel graag weten wat je nou eigenlijk moet doen. Nou je heb in Venzuela een paar 'factions' waar voor je moet werken. Elke faction heeft zijn eigen opdrachten en hebben allemaal oorlog met elkaar. Zo moet je proberen ze allemaal als vriend te houden wat niet altijd even makkelijk is. Zo moet je voor de ene een basis veroveren die van een partij is waaarvoor jij ook werkt. En dit in een omgeving waarin jij bepaalt waar je heen gaat. Er zijn ook nog targets over de map verspreid die je moet vermoorden en items die je kan vinden. Zo ben je dus een aardig tijdje bezig met de game. De bommen en voertuigen kan je bestellen via je PDA , zodat je overal waar je bent hebt wat je nodig hebt.

Automatische Richten Is Voor Mietjes!

Mercenaries 2 is een 3rd person actie spel. Alles kan kapot zoals ik al zei. Maar je kan niet alles met bommen opblazen omdat je daar simpelweg niet altijd de ammo voor heb. Dus moet je soms schietend een basis veroveren. Je doet dit vanuit 3rd person. Er zit een lichte auto aim op wat wel beter is omdat de AI zo slecht is dat je tegenstander overal heen rent. Ga niet uit van een complete auto-aim want zelf moet je ook veel richten.

Conclusieexplosie:

Mercenaries 2 is een game waarbij ik heel veel plezier heb gehad. Het is leuk om te spelen en neemt zichzelf niet te serieus. Helaas is de AI niet erg best , zouden de grapichs wat beter kunnen , en zitten er nog vervelende bugs is. Online modes zijn ook beperkt want je kan alleen maar Co-Op met iemand spelen. Toch maakt de destructieve wereld een hoop goed want wat is dat vet zeg! Voor iedereen die houd van explosies , dingen opblazen en vuur is dit een must-have. De rest moet maar even goed nadenken of ze door de bugs heen kunnen kijken , want doe je dat: Dan heb je een geweldig leuk spel!

Mercenaries 2 is uit op de: PS3 , PC , Xbox 360 , PS2

Gespeeld Op: Xbox 360 , PC

-Door Bernd D.