IK HAD EIGENLIJK NOOIT GEDACHT DAT ER OOIT EEN MEDAL OF HONOR VOOR DE PSP UIT ZAL KOMEN.

HIER LEES JE WAT IK ER VAN VONDT

HET SPEL ZEL.

HET VERHAAL VERTELT DAT JE IN DE OSS ZIT. EEN SPECIALE GEHEIME DIENST DIE OPGERICHT WERDT TOEN DE TWEEDE WERELD OORLOG BEGONNEN WAS. IN HET SPEL MOET JE VOORAL DINGEN STELEN OF KAPOT MAKEN.

CAMPAIGNE.

DE CAMPAGNE IS REDELIJK KORT. ALS JE BINNEN 2 UURTJES VLINK DOORSPEELT HEB JE HEM AL UITGESPEELD. ALS EERSTE MOET JE IN ITALIE

VLIEGVELDEN GAAN SABOTEREN EN STEDEN GAAN BEVRIJDEN.

DAARNA MOET JE NAAR NEDERLAND OM BRUGGEN IN TE NEMEN IN OPERATIE MARKET GARDEN. DAARNA GA JE NAAR BELGIE OM TIJDENS HET ARDENNEN OFFENSIEF ACHTER DE DUITSE LINIES VERNIELINGEN AAN TE RICHTEN.

GAMEPLAY.

IN DE LEVELS ONDEK JE VEEL AFWISSELING. ZOALS ATILLERY VERNIELEN OF EEN VUURTOREN SABOTEREN.

DE BESTURING BIJ DIT SPEL IS BEHOORLIJK IRRITANT. MAAR GELUKKIG KAN JE DAT VERANDEREN DOOR NAAR OPTIE TE GAAN EN DAAR KEN JE DOOR OP CONROLS TE KLIKKEN JE EIGEN STIJL AANPASSEN ZOALS SPOORZOEKER,COMMANDO OF OFFICIER. DE TEGENSTANDERS DIE JE IN DIT SPEL TEGENKOMT ZIJN NIET INTELLIGENT. BIJVOORBEELD, ALS IK DEKKING ZOEK ACHTER EEN KRAT OFZO SCHIETEN ZE DE HELE TIJD OP DE KRAT.

EN WAT JE VRIENDEN BETREFT ZIJN DIE OOK NIE ECHT TE SLIM.

WAT IK OOK ECHT BALEN VINDT IS DAT JE NIET IN EEN TANK OF VLIEGTUIG ZIT. WAT ER BEST WEL BIJ KON. HET LEUKSTE VAN ALLES IS WEL DE SCHERMMUTSELING. DAARMEE KEN JE ALS JE DE CAMPAIGNE ZAT BEN.

HET OP NEMEN TEGEN 16 OF MINDER SPELERS. UITERAARD MOET JE WEL EERST VEEL LEVELS VRIJ SPELEN IN DE CAMPAIGNE ZODAT JE VEEL LEVELS KAN SPELEN IN DE SCHERMUTSELING

GRAFISCH

GRAFISCH IS HET SPEL VOOR DE PSP BEST WEL MOOI GEMAAKT. MAAR ER IS NIET VEEL DETAIL TE BESPUREN IN DE GAME.