Nou het speelt zich af in Vice city stories in 1984. De hoodtperoon is Victor Vance. Je begint by het leger waar je vooraf un filmpje ziet.Jou baas : Jerry Martinez wil meteen dat je wat karweitjes voor hem doet,ff filmpje kijke en starte maar.Je moet van hem un pakketje halen by iemand dus, spring op de motor en ga er maar naar toe. Ff filmpje kijken en zie je dat er mensen achter je komen op boten. Even later lig in het water en zwem je naar de vlakte en ga je naar Martinez. Ff later word je door hem gebelt dat je het pakketje in je bunker moet laten.

Verder moet je nog 2 missies van hem doen en door zijn gedoe en domme karweitjes word je het leger uitgetrapt.Je krijgt un bericht van Phil dat je zijn huis mag hebben. zie : Cleaning House. Speel het spel zelf en je ziet wat er allemaal nog gaat gebeuren met Victor Vance.

Nou ff over het spel ik vind het natuurlijk geweldig. ( zoals elke gta ) goeie missies vind het jmmr van dat er zoveel zijmissies zijn en das best irritant. Ook vind ik het irritant dat er zo veel bugs in het spel zitten. Voorbeeld je rijd over un brug en even later hang je er onderste boven onder vooral irri als je iemand moest volge in un missie. verder ik vind het spel een 7 waard ik wou natuurlijk hoger geven maar die bugs hebben dat fijn verknoeit en de vele zijmissies.