IK HEB DIT SPEL VOOR DE GAMECUBE GEKOCHT OMDAT IK TOE WAS AAN EEN WORLD WAR 2 SHOOTER. HIER LEES JE WAT IK ER VAN VONDT.

SINGLPLAYER:

TOEN IK HET EERSTE LEVEL SPEELDE VIEL HET ME METEEN AL OP DAT DE LEVELS VEEL KLEINER ZIJN DAN DIE VAN DE ORIGINELE CALL OF DUTY.

DAAR KREEG IK METEEN AL EEN KUT GEVOEL BIJ. WANT DAT VERMINDERDE METEEN AL REALISME. DE ANIMATIE VINDT IK OOK SLECHTER. NADAT JE GEVOCHTEN HEBT IN NOORD AFRIKA GA JE NAAR SICILIE. JE SPEELT NIET ALS RUS OF BRIT IN DEZE CALL OF DUTY. NA OP SICILIE TE HEBBEN GEVOCHTEN GA JE NAAR ITALIE WAAR JE OPERATIE AVALANCE MOET ONDERSTEUNEN. DAARNA MOET JE EEN HANDJE HELPEN IN BELGIE EN BIJ HET ARDENNEN OFFENSIEF.

GAMEPLAY:

DE GAMEPLAY VINDT IK POSITIEF. BEHALVE DAT DE TEGENSTANDERS NIET INTELLIGENT ZIJN. WANT ALS ZE DE KANS KRIJGEN OM TE FLANKEN DOEN ZE HET NIET. EN HET VERVELENDSTE VAN ALLEMAAL IS DAT DE VIJAND ZICH VOORAL ALTIJD OP JOU CONCENTREERD DAT BIJ DE MEESTE SHOOTERS HET GEVAL IS. MAAR TOCH HEEFT DEZE GAME EEN SPECIALE GAMEPLAY WANT DE VERSCHILLENDE WAPENS DOEN HET ZOALS ZE MOETEN DOEN EN JE KAN BEST WEL VEEL LOL BELEVEN MET DIT SPEL. IN HET SPEL ZIT OOK VEEL AFWISSELING. DE EENE KEER MOET JE ATILLERY KANNONNEN UITSCHAKELEN. EN DE ANDERE KEER ZIT JE IN EEN TANK OM DE VIJANDIGE BASIS TE VERWOESTEN.