Eindelijk is het spel er. Brothers In Arms: Hell's Highway.

Ik heb geen zin om het verhaal te vertellen het te veel over geschreven.

Om te beginnen met een aantal punten waar over getwijfeld is zijn opgelost(deels) bijv. De boerderij zou niet goed zijn, helaas is dit punt niet opgelost hier is geen moeite in gestopt het zijn Amerikaanse boerderije met een veranda er onder. De goeie dingen zijn wel de steden zo oerhollands een banketbakkereij dat is toch echt geweldig als je dat ziet en de Graphics is zeker Next-Gen te noemen ik durf het mooier als Call Of Duty 4 te noemen Het blije appeltjes aan de bomen zijn er bij de meeste bomen gelukkig afgehaald. Want het was toch wel een beetje stom om een vreede harde oorlog een huisje boompje beesje achtig iets in de game te doen gelukkig is dit verwijderd. Het mooie aan BIA HH is het dekking systeem, wat Rianbow Six Vegas nieuw leven blaasde. Dit heeft BIA HH overgenomen en ik persoonlijk vind dat een groot pluspuntje. Want ik één schoonheids detail mis is blindfire(gewoon zonder te kijke schieten jammer dat dit er niet in zit) maar ik kan je vertellen de controls werken heel erg goed. Wat mij ook opviel is de kritiek op hyves over het level in de kerk.

Een jonge reageerde heel erg kritsch op het punt dat een horror game was.

Hij heeft gelijk, maar het realistisch want als ik mijn eentje 10 tallen Duitsters in echt uit moest schakelen zou ik het ook eng vinden ik vind het pluspuntje.

Wat ook een pluspunt kan gezien word maar ook zeker een nadeel is het hebben van je squads. Je krijgt ze niet meer per level terug(zie BIA EIB of BIA RTH 30) maar per checkpoint ik zelf vind het een minpunt want als je op je mapje kijk en ziet dat je bij je checkpoint bent kan jij je mannen gewoon ergens neer zetten en dan maar hopen dat ze kapot worden geschoten.

Nu even over de gameplay van BIA HH. ik vind het zeer goed. Je ziet heel mooi in de game dat je toch voorzichtig moet zijn met je squads je bazooka team moet je beschermen die heb je nodig om niet je ammo te verspellen aan mensen achter zandzakken die laat je met je bazooka erop knallen en ze zijn kapot, het net van het Assault team zie ik niet zo in. MG team vind ik redelijk nuttig maar je bazooka heb je ALTIJD nodig.

maarja, de Duiters zijn niet dom en als ze jou achter een mooi wit tuinhekje zien willen ze je met zn machinegeweer kapot knallen en dan ben je in gevarezone.

wat het slimste gedaan is de filmpjes, ik hoor heel vaak klachten van: ik snapte het verhaal van het spel niet het is vaag. Het komt omdat je de filmpjes SKIPT!! DUS NIET DOEN!!

dat gezeur van die dommerikken wil Ubisoft/Gearbox natuurlijk verkomen en hebben ze gezorgt dat je 9/10 filmpjes NIET kan skippen zodat je het verhaal begrijpt. Online mist de game heel wat. Online vind ik BIA HH beetje tegenvallen, hoewel de game zo ongeloofelijk goed is. Je word ergens in gegooit in een capture the flag/ team Deathmatch en je wil dat niet want je wil knallen niet Stratego gaan doen.

Brothers In Arms HH gaat het helemaal make!!

De Vele mooie details in het spel maken de slordigeheids foutjes wel goed