Beter laat dan nooit

Het is beter laat dan nooit maar ooit moest er iemand een review schrijven over Borderlands. Borderlands is een FPSRPG zo kun je het noemen. Je zit op de planeet pandora en je moet gaande weg eindbazen vermoorden en makkelijk missies en pittige missies doen.

Bij Borderlands heb je heel veel wapens. Ze spraken dan over de miljoen. Je moet je voorstellen dat je handgun hebt met scope of met beter damage of sneller schietend wapen. Je character begint dus op level 1. Waar het eindigt level 50. Je zou denken:'' is te doen'' maar vanaf een leveltje of 30 duurt het lang!

Het nadeel van deze game vind ik dat je een redelijke kale wereld hebt. Hier eens een checkpoint en hier eens een autostation hier eens een uitgestorven dorpje en dan ga je naar een ''ander land' Borderlands is een huge world. Als je heel Borderlands uitgekamt hebt is het alweer 3e Kerstdag. De Sidemissies zijn echt saai en nutteloos. Maarja je moet je charater level up krijgen ook met *** quests.

de graphics zijn goed te noemen. Het is geen unreal engine ofzo het is cell shaded. Het ziet er getekend uit. Dan maakt het niet slecht. Aangezien de oude look en brilijant uitzag.

Bij Borderlands heb je te maken met Skag's soort honden, Mensen(heb je Bandit's , Pyscho's, Bruiser's,) Rakk's vogels.

Borderlands is een goeie game. Het is de game waar ik eerlijk gezegt van droomde. Ik hou lekker schieten veel wapens en van RPG. Deze game maakt dat één.

En de goeie CO-OP mode. Ik heb hem redelijk ver gespeeld. We zijn level 29 en 30 het wil dus niet zeggen dat je tegelijk levelt. Je skills kan je ook uitgeven. Ik ben die kerel met Turret. Je kan je Turret sterk maken of je wapen goed maken of jezelf sterk maken. Het is hoe jij het wilt!