Resistance: Fall of Man was dé shootergame die samen met de release van de Playstation 3 uitkwam. Een toffe game die ook onlíne veel werd gespeeld.

Genoeg redenen dus voor een vervolg!

De meeste onder jullie zullen 'm vast kennen en hebben gespeeld. Vooral voor de PS3-Bezitters was dit een must-have. Hoewel de meningen wel verspreid waren zoals Matthijs en Ron aangaven. Wist iedereen tog dat dit een topper is.

Je moet er eigenlijk ook van houden. Natuurlijk heeft de een liever een realistische shooter als CoD4 en de andere wilt een andere soort Shooter.

Dus ik denk zowiezo dat het niet aan de kwaliteit van de game zal liggen,

maar eerder aan smaak die je hebt : je moet er van houden.

Insomniac heeft gezegd dat Resistance 2 op vele vlaktes verbeterd zal worden. Aan de trailers die ik heb gezien is zijn me een paar dingen opgevallen. De kleuren zijn heel anders. Het oogt veel meer Science-Fiction.

Ze gebruiken andere kleuren, en zoals ik al zei met SF, je wapens zijn ook

heel anders. Veel meer van deze tijd, of mischien wel van de toekomst.

De graphics zijn dus écht verbeterd en de wapens vind ik ook beter.

Maar dat is natuurlijk weer een persoonlijke keuze.
De Multyplayer en Co-op modes beloven ook heel wat. Zo zal je met 60-man

online kunnen spelen in ontzettend grote levels. Resistance : Fall Of Man had

ook al grote levels maar vergeleken met Resistance 2 is het niks! Om het niet zo gaotisch te maken speel je in Squads. Per potje zullen er dus circa 5 squads zijn met elk ongeveer 10 man, en als kersje op de taart kun je gezellig met je vriend samen op één PS3 splitscreen online kunnen doen. Wat te vergelijken is met Warhawk. En de Co-op dan, wat een grote vernieuwing is, je kan tot en met 8 mensen online en met z'n 2tjes offline de verhaalmodus doorlopen. Maar let op! Je krijgt een andere verhaal voorgeschoteld dan met de Singeplayer maar het einde zal het zelfde zijn.
Ik heb me hoogste verwachtingen voor deze game, en heb er alle vertrouwen in dat Insomniac dit allemaal waar gaat maken. En om de pijn tot 28 november te verzachten ga ik nu maar eens proberen een Beta-Key te bemachtigen!