Joepie het is okotober, de mooiste maand van het jaar: ik ben jarig:P, PES VS FIFA. Daar wil ik het over hebben. Ik moet wel even eerlijk zijn: FIFA 09 heb ik demo PES niet gespeeld dus het is wel een vooroordeel preview.

Laten we ff kort zijn over PES. Wat ik las is niet goed. meer Arcade meer trager. Fifa heb ik gespeeld. ik kan je zeggen het is nog vetter dan 08.

Om het grooste pluspunt(en) te noemen zijn er 4of3(de vierde weet ik nog niet zeker) 1.De Graphics zijn beter. 2.Eindelijk weer scheidsrechter en grensrechter.

3.Je hebt ook een mooi moment. Als jij met 1-0 voor staat het is 90ste minuut en je hebt een cornor tegen. Dan zie je de keeper van de tegenstander meehelpen om het PIECKENHAGEN moment na te doen( Pieckenhagen scoorde de 2-2 tegen AZ) dat vind ik zo leuk! 4. (niet zeker) als jij met 2-0 voor staat gaat de tegenstander volgens mij een aanvaller voor verdidger wat ik het enige beter vind van PES aan FIFA een alles of niks. Mocht het niet zo zijn ik hoop dat ze erin zetten want dat is ook realistisch