Volgende maand komt hij al weer uit; Brothers in Arms: Double Time. Maar bijna nergens op internet is er ook maar iets te vinden over deze nieuwe Wii shooter.

Een goed teken of juist een slecht teken?

Is Double Time een game die ons gaat verassen? Nee, ik denk het niet. Aangezien er al tig BiA games zijn die deze waarschijnlijk overtreffen (denk aan Hell's Highway) zal Double Time niet veel nieuws worden. Ook zijn er al twee wereldoorlog-spellen voor de Wii namelijk van Call of Duty (3) en Medal of Honor (Vanguard).

Ik hoop natuurlijk dat BiA met iets nieuws of beters komt voor de Wii. Medal of Honor was nieuwer dan Call of Duty dankzij de eerste online multiplayer voor de Wii. Double Time zal waarschijnlijk wel de leiderschaps-modus houden waarmee je je team kan besturen en strategisch neerzetten. Over de Graphics kan ik niet veel zeggen, ik heb niet veel plaatjes op internet kunnen vinden van Double Time en als je er een vind kan dat ook een of ander amateurplaatje zijn die helemaal niet van Double Time ís.

Aangezien de Wii-games niet al te goede graphics hebben zullen we er van uit moeten gaan dat het niet zo fantastich wordt als een Xbox 360 spel.

Al met al denk ik dat Double Time ons niet echt gaat verassen. Wel is het natuurlijk leuk dat er weer eens een shooter voor de Wii komt in plaats van al die andere ellendige kinderspellen (zoals Shrek the Third, Ratatouille en Happy Feet). Ik hoop dat we met Double Time weer onze bestofte remotes mogen pakken en er weer op los mogen schieten op gefrustreerde SS-ers.

Toch hoop ik dat er snel weer een mega-coole game komt die echt gaat scooren en waar je de console voor zou kopen zoals Zelda: Twillight Princess. Ik kijk meer uit naar een spel zoals Star Wars The Force Unleashed die met alle bombarie die nodig is wordt aangekondigt en die ook de nieuwste game-technologiën bevat. Ik ben wel van plan om Brothers in Arms: Double Time alsnog te gaan kopen en kijken wat Gearbox Software ons te bieden heeft.