Rapper 50 Cent brak in 2001 alle records met zijn album 'Get Rich Or Die Tryin'. Ondertussen zijn we een stuk verder en heeft 50 al in meerdere films gespeeld en is zijn 4e album in de maak. In de muziek wereld word 50 niet echt meer gerespecteerd, hoewel hij de laatste tijd hard terug komt met oa 'Terminate On Sight' en het aankomende 'Before I Selfdestruct'. De man heeft een eigen kleding lijn , een vitamine drankje en een heel zaken imperium opgebouwd. Natuurlijk mag dan je game niet ontbreken. Nou maar hopen dat deze 2e game wel goed word. Negativiteit:

De eerste 50 Cent game 'Bulletproof' was niet erg sterk. Hij werd vooral afgekraakt op de hoofdrolspeler 50 Cent en zijn maten uit G-Unit. Opzich is dat niet raar omdat de game tergende gameplay had en van korte duur was. Ook was de game nogal saai , waren de textures niet mooi , en was alles nogal eentonig. Door de slechte eerste game verwacht niemand echt iets goed van het vervolg. Maar volgens mij kan er best eens een pareltje tussen dat bloed in het zand liggen.

Trailercheck:

Toen de eerste trailer uit kwam op GameTrailers waren de eerste reacties al van 'Thats Not Even Worth 50 Cents haha' en dat soort bullcrap. Mijn gedachte was anders. Ik zag explosies , ik zag verbeterde counter attacks , ik zag zelfs prachtige grapichs. Na wat meer research en na het kijken van nog meer trailers en screens wist ik het zeker: Dit moest die 50 Cent game worden waar elke fan op had gewacht. Een ingebouwd cover systeem zoals bij The Club en Gears Of War. Keiharde bloederige counter attacks en vooral veel explosies en actie.

Sterk Verhaal Met Water Verdunt:

Natuurlijk dacht ik ook meteen: Jezus wat is dat nou weer voor verhaal. Het verhaal is namelijk als volgt. Jij en je G-Unit treden op in een fictief land (Dat veel weg heeft van Irak ofzo) . Natuurlijk wil je daarvoor betaald worden. Helaas blijkt de organisator geen geld meer te hebben maar betaald je wel in vorm van een Kristallen Schedel. Nou daar is 50 Cent toch blij mee. Hij danst een rondje , koopt een lolly en viert het. Maar dan word zijn schedel weer gestolen. En dat pik je als wereldberoemde rapper niet natuurlijk. Dus jij gaat wraak nemen op iedereen die je tegen komt en je schedel terug halen.... Oke , dat is wel een erg... 'sterk' .... verhaal.

Beloof Me: 50 Cent: Blood On The Sand belooft een vooral leuke arcade shooter te worden. Niet te serieus en realistisch maar gewoon lekker erop los knallen. Als 50 Cent fan zal je extra genieten , want er zullen namelijk exclusieve tracks in de soundtrack komen. Hoewel de trailer van deel 1 er ook veelbelovend uit zag , denk ik dat het wel goed komt met deze game. Ik ben ook erg benieuwd naar het eindresultaat en zal dan zeker even laten weten of je hier je 5000 Centjes voor neer moet tellen. Door Bernd D.