Nieuws
Promotionele afbeelding van de Turtle Beach 'VelocityOne Flight'-flightstick.

Turtle Beach onthult eerste eigen flightstick voor Xbox en pc

VelocityOne Flight gaat hand in hand met Flight Simulator

Geschreven door Tom Kauwenberg op
Headset-specialist Turtle Beach heeft een opmerkelijk nieuw stukje randapparatuur aangekondigd: de VelocityOne Flight. Deze universele juk komt met gashendel en tal van knoppen, die direct herkend dienen te worden door Xbox Series X/S, Xbox One en Windows 10-pc's. 

De aankondiging van de vliegbesturing komt niet uit het niets. Eergisteren werd onthuld dat Microsoft Flight Simulator vanaf aanstaande 27 juli ook op Xbox Series X en S verkrijgbaar is. Voor de Xbox-consoles is nog weinig vliegtuig-gerichte apparatuur beschikbaar. Turtle Beach wil daar doelgericht in voorzien.

De VelocityOne Flight is rijk in knoppen, pookjes en potmeters, maar kent ook een volledige kleurendisplay ín het juk. Via selecte knoppen kan het invoerapparaat wisselen tussen verschillende profielen, bijvoorbeeld om variërende vliegtuigen (en veranderde besturing) tegemoet te komen. Het statuspaneel achter het vliegstuur is in staat real-time signalen uit games af te beelden.

Qua software-integratie moet de VelocityOne Flight aanvankelijk vooral synchroniseren met Microsoft Flight Simulator. Het is nog onduidelijk of Turtle Beach ook plannen heeft om andere simulatoren of spellen native toegankelijk te maken met de VelocityOne Flight.

Turtle Beach' VelocityOne Flight kent een richtprijs van 349,99 euro. Een precieze releasedatum werd niet genoemd, maar Turtle Beach benadrukt dat het apparaat "binnenkort" uitvliegt. Geïnteresseerde gamers kunnen op de officiële webpagina alvast een nummertje trekken om op tijd op de hoogte te zijn van mogelijke voorbestellingen.

Dit artikel delen:

Lees meer

Bekijk de Nintendo Direct vanaf 18:00 uur hier Cyberpunk 2077 staat weer op de PlayStation Store
1

Reacties op: Turtle Beach onthult eerste eigen flightstick voor Xbox en pc

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  caroleak

  • 17 juni 2021 20:45
  Gеwеldige meisjes wachten hiег op jе!
  -
  http://hotgirl.mysaol.com

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.