Nieuws
Promotionele render van de Razer Hanbo-koeler en Razer Kunai-ventilatoren in een game-pc.

Razer breidt uit met fans, voeding en meer hardware

Amerikaans rgb-merk blijft uitdijen

Geschreven door Tom Kauwenberg op
Sinds RazerCon 2021 wil Razer meer hardware-producten aanbieden. De randapparatuurfabrikant onthulde onder meer de Kunai-ventilatoren, Katana-voeding en een AIO-koelsysteem onder de naam Hanbo — elk uiteraard met ondersteuning voor Chroma rgb-verlichting.

De Kunai-reeks trapt af met twee formaten ventilatoren: 120 mm of 140 mm. Beide fans komen met addresseerbare Chroma rgb-verlichting en een levensgarantie van 60.000 draaiuur. De 120 mm Kunai kent een RPM van 500 tot 2200; de 140 mm doet het met 500 tot 1600 toeren. 

De fans kosten respectievelijk 49,99 en 54,99 euro, met voor beide opties de mogelijkheid om een bundel van drie te kopen. Op de officiële verkooppagina zijn pre-orders te plaatsen, met een verwachte leverdatum op 29 oktober aanstaande.

Promotionele render van een Razer Kunai-ventilator.

De Razer Katana treedt voorlopig nog niet in de verkoop en ontbreekt momenteel nog aan veel relevante specificaties. Wel zegt Razer toe dat de pc-voeding volledig modulair is, een platinum stroomrendement kent en dat de ingebouwde ventilator adresseerbare Chroma-verlichting krijgt.

Wat de Katana aan wattage(s) kan klokken, is nog onbekend. Ook een prijs en precieze leverdatum blijven voorlopig nog even uit. 

Render van de Razer Katana pc-voeding.

Voor het Hanbo-koelsysteem gaat ongeveer hetzelfde op. De AIO-koeler wordt in twee radiatorgroottes geleverd — 240 mm of 360 mm — maar pompwaardes en temperatuurbeloftes blijven nog even uit. Wel laat Razer trots zien dat de minimalistische waterpomp uitgerust is met Chroma-verlichting.

De meegeleverde ventilatoren op de Hanbo-radiator zijn uiteraard Razers eigen Kunai-modellen. Hoewel de ventilatoren deze week nog los in de verkoop treden, is onduidelijk wanneer de Razer Hanbo officieel verkocht zal worden.

Dit artikel delen:

Lees meer

Oudere koelers spreiden druk mogelijk onevenredig op Alder Lake-cpu's Charles Martinet: 'Ik wil Mario van stem voorzien tot ik dood neerval'
0

Reacties op: Razer breidt uit met fans, voeding en meer hardware

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.