Nieuws
Productfoto van de Mionix Castor-muis in 'Ice Cream' kleur.

Mionix onthult deze week een terugkeer in randapparatuur

Zweedse gaming-merk is terug van weggeweest

Geschreven door Tom Kauwenberg op
Mionix, een Zweedse fabrikant van randapparatuur voor pc-gamers, heeft laten weten op 27 augustus 'terug te keren'. Sinds eind 2017 verscheen er geen enkel nieuw product onder de Mionix-naam, ondanks eerdere succesverhalen.

Op onder andere Facebook en Twitter plaatste Mionix een afbeelding met daarin de tekst "27 augustus", met daarachter de eerste blik op een nieuwe muis verhuld. De geplaatste afbeeldingen werden voorzien van de hashtag #MionixAreBack.

Mionix had sinds 2007 enige reputatie opgebouwd onder pc-gamers. Vooral in de muizen wist het Zweedse merk een trouwe achterban aan te winnen. Zowel de Naos- als Avior-reeksen werden gevierd om hun simpele ontwerpen en schappelijke prijs-prestatieverhouding.

Voordat Mionix circa 2018 'verdween', lanceerde het nog een serie vernieuwde muizen, muismatten en toetsenborden in allerlei felle pasteltinten. De destijds bonte branding van het bedrijf lijkt inmiddels vervallen — op sociale media geeft een nu soberder getint Mionix meermaals aan "terug naar de oorsprong" te willen.

Op diezelfde sociale platformen peilt Mionix vaker wat gamers van het merk zou willen. Daarbij haalt het merk niet alleen vaak muizen aan, maar spreekt het ook weer over "onze toekomstige toetsenborden".

Dit artikel delen:

Lees meer

Destiny 2-uitbreiding The Witch Queen verschijnt op 22 februari 2022 Microsoft Flight Simulator krijgt competitieve multiplayermodus
0

Reacties op: Mionix onthult deze week een terugkeer in randapparatuur

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.