Nieuws
Bovenaanzicht van de Mionix Castor Pro-muis.

Mionix maakt dezelfde muizen nog een keer

"Never change a winning team"

Geschreven door Tom Kauwenberg op
Na een goed aantal jaar zonder nieuwe producten keert het Zweedse Mionix nu terug met drie nieuwe muizen; de zogenaamde Pro-uitvoeringen van Mionix' eerder verschenen Naos-, Avior- en Castor-vormen.

Mionix deed de Pro-collectie uit de doeken als grootste onthulling, voorafgegaan door de nodige teasers. Het Zweedse gamingmerk had toegezegd "terug naar de kern" te willen, waarmee klaarblijkelijk gedoeld werd op het hervatten van eerder bewezen vormen en bijbehorende voordelen.

In het verleden verschilden de Naos, Avior en Castor wel eens in specificaties; deze ronde is dat niet het geval. Afgezien van vorm en hoeveelheid knoppen spiegelen de drie Pro-muizen elkaar qua hardware.

Stuk voor stuk maken de muizen gebruik van de optische PixArt PMW 3370-sensor, goed voor een dpi van 19.000 en maximale snelheid à 400 inch per seconde. Ook  details als PTFE-glijvoetjes, een flexibele (maar gefixeerde) USB-kabel en 128 kB on-board geheugen zijn onderling identiek gebleven.

Qua stijl is Mionix, geheel naar verwachting, teruggekeerd naar sobere jasjes. De drie Pro-muizen zijn elk gehuld in zwarte uv-coating, met slechts twee afzonderlijk in te stellen rgb-lichtjes om nog een beetje kleur aan het geheel toe te voegen.

De Mionix Naos Pro, Avior Pro en Castor Pro zijn stuk voor stuk geprijsd op 69,99 euro. Geheel in Mionix' stramien zijn de muizen direct via de officiële website te bestellen.

Dit artikel delen:

Lees meer

Norman Reedus: 'Ik denk dat we een tweede Death Stranding gaan maken' 'Voorraad RTX 3060's krimpt in september'
1

Reacties op: Mionix maakt dezelfde muizen nog een keer

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  michellekvu

  • 4 september 2021 18:45
  Wil je een hot-lovin' conversatie hebben?
  Je bent op de goede weg!
  -
  urlky.com/12m2f

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.