Nieuws
Productafbeelding van de Lian Li O11 Air Mini-behuizing in zowel zwart als wit.

Lian Li stelt nieuwe behuizing uit vanwege mislukt mesh-paneel

"Fabrieksresultaat was niet wat we bedoeld hadden"

Geschreven door Tom Kauwenberg op
Hardware-fabrikant Lian Li heeft de komst van de nieuwe O11 Air Mini-behuizing twee maanden uitgesteld. Op sociale media liet de fabrikant weten dat het uitstel te wijten was aan ondermaatse mesh-panelen.

"Na grondige controles van de eerste batch O11 Air Mini's ontdekten we dat het mesh-paneel afweek van ons bedoelde ontwerp," zo stelt Lian Li nu. Oorspronkelijk had het gaaswerk blijkbaar tweemaal zo fijnmazig moeten zijn, wat volgens Lian Li's interne tests 5 graden Celsius lagere cpu-temperaturen als gevolg had.

In plaats van de kast op deze manier de wereld in te sturen, schrapt Lian Li nu dus de gehele eerste oplage. Een nieuwe verschijningsdatum staat nog niet vast, maar pre-orders van de O11 Air Mini worden in ieder geval twee maanden verschoven.

De O11 Air Mini is een variatie op Lian Li's populaire O11 Dynamic-behuizing. Niet alleen is de kast ditmaal nog iets compacter gemaakt, ook airflow zou in dit model hoger in het vaandel moeten staan. Drie van de zes zijdes bestaan nagenoeg volledig uit mesh-panelen, met in de kast voldoende ruimte voor zes 140mm-ventilatoren en/of meerdere 120mm-alternatieven.

Lian Li kondigde de O11 Air Mini begin deze maand aan. De kast heeft een richtprijs van 109 dollar, inclusief twee onverlichte 140mm- en één 120mm-ventilator inbegrepen. In de Benelux lijkt de verkoop van de kast nog niet officieel van start te zijn gegaan. 

Dit artikel delen:

Lees meer

Disney Magical World 2: Enchanted Edition voor Switch aangekondigd Gratis nieuwe content voor Mario Golf: Super Rush komt vandaag uit
0

Reacties op: Lian Li stelt nieuwe behuizing uit vanwege mislukt mesh-paneel

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.