Nieuws
Render van de exclusieve Halo Infinite-versie van AMD's Radeon RX 6900 XT.

Gelimiteerde Halo Infinite-videokaart onthuld

Een Radeon RX 6900 XT waardig voor de Chief

Geschreven door Tom Kauwenberg op
Het Halo Infinite-team heeft in een recente videoreportage over pc-ontwikkeling een exclusieve AMD-videokaart uit de doeken gedaan. De gethematiseerde Radeon RX 6900 XT wordt volgens Xbox niet ter verkoop aangeboden.

De gelimiteerde Halo Infinite-videokaart zou volgens het ontwikkelteam wel in de handen van fans moeten belanden, maar onduidelijk is precies hoe — of wanneer precies. Over de grootte van de oplage werd evenals niet gesproken in de video noch de bijbehorende blogpost.

Geïnteresseerde pc-gamers worden doorverwezen naar de sociale kanalen van Halo en AMD, waar binnenkort meer verteld wordt over het unieke stukje Halo-hardware.

De Radeon RX 6900 XT is momenteel de zwaarste gaming-videokaart die AMD aanbiedt. Oorspronkelijk bedroeg de richtprijs 999 euro, maar wegens hardware-tekorten en prijsinflatie kost de kaart al snel anderhalf maal dat bedrag. Dat gegeven doet vermoeden dat de gelimiteerde uitgave van de kaart ook daadwerkelijk behoorlijk gelimiteerd zal zijn.

Foto van de exclusieve Halo Infinite-versie van AMD's Radeon RX 6900 XT in een verticale videokaart-bracket..

Naast de fysieke samenwerking met AMD sprak het Halo Infinite-ontwikkelteam ook over hun collaboratie met Razer. Pc-gamers van Halo Infinite krijgen met Razer-apparatuur enkele ingebakken rgb-effecten voorgeschoteld, bijvoorbeeld wanneer je in-game geraakt wordt of je schild oplaadt. 

Bron: Xbox

Dit artikel delen:

Lees meer

Nieuwe specialists en aanpassingen voor Battlefield 2042 onthuld The Dark Pictures Anthology: House of Ashes werkt als game én als verhaal
0

Reacties op: Gelimiteerde Halo Infinite-videokaart onthuld

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.