Nieuws
Productafbeelding van de ASUS ROG Thor 1000W Platinum II-voeding.

Asus breidt Thor-serie uit met meer high-end voedingen

Zou 1600 watt wel genoeg zijn?

Geschreven door Tom Kauwenberg op
Hoewel de nieuwe Z690-moederborden centraal stonden bij het Break All Limits-evenement, maakte Asus ook ruimte voor andere hardware, waaronder high-end voedingen. De Thor-reeks komt nu in meer smaken, met een 1600 watt-topmodel als uitsmijter.

De ROG Thor Platinum II-lijn komt voortaan in smaken van 850, 1000 of 1200 watt. Elk van de modulaire computervoedingen komt met een unieke ROG-heatsink, een geïntegreerde 135mm PWM-ventilator en uiteraard rgb-elementen die via Asus' eigen Aura Sync aan te sturen zijn.

Naast de 'standaard' rgb-verlichting keert ook het oled-display van eerdere Thor-voedingen terug. Op het schermpje zijn meerdere verschillende animaties te programmeren, maar out of the box geeft het display live inzage van het actieve stroomrendement.

Productafbeelding van de ASUS ROG Thor 1600W Titanium-voeding.

Los van de drie nieuwe Platinum II-modellen introduceert Asus nog een op zichzelf staand vlaggenschipmodel: de ROG Thor 1600W Titanium. Niet alleen is de zwaardere voeding voorzien van een zogenaamd titanium-stroomrendement en een hoger wattage, de stroomvoorziening wordt ook voorzien van MOSFET-modules van galliumnitride en een ingebouwde digitale controller, voor nog sterker stroomrendement. 

Asus' Titanium-voeding maakt verder gebruik van hetzelfde ontwerp als de Platinum II-reeks, inclusief rgb-mogelijkheden, PWM-ventilator en het oled-schermpje. 

Wanneer de nieuwe voedingen precies op (Benelux-)markt verschijnen, is nog onduidelijk. Ook over een precieze prijs voor de verschillende uitvoeringen werd nog niet gesproken. 

Dit artikel delen:

Lees meer

Knockout City krijgt een gratis next-gen update Halloween in Red Dead Online
0

Reacties op: Asus breidt Thor-serie uit met meer high-end voedingen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.