Nieuws
Promotionele afbeelding van Forspoken, Saints Row en Sniper Elite 5 als gratis games bij selecte AMD Radeon RX 6000-videokaarten.

AMD deelt tot drie gratis games uit bij videokaarten

Saints Row, Forspoken en Sniper Elite 5 voor nop, bij een gpu

Geschreven door Tom Kauwenberg op
AMD's nieuwe 'Raise The Game'-promotie deelt Saints Row, Forspoken en Sniper Elite 5 uit, bij aankoop van selecte Radeon RX 6000-desktopkaarten.

De nieuwe Raise The Game-promotie werd vorige maand al door AMD aangekondigd, maar is sinds vandaag pas officieel van start gegaan. Coupons voor de digitale games zouden vanaf 10 mei tot en met 13 augustus uitgedeeld moeten worden bij aankoop van de AMD-videokaarten; tot en met 13 september zijn de codes te verzilveren.

Afhankelijk van welke precieze RX 6000-gpu aangeschaft wordt, wordt bepaald hoeveel (en welke) gratis games inbegrepen worden. Zo krijgen de RX 6400- en RX 6500 XT-modellen enkel Saints Row. Vanaf de RX 6600 XT komt daar Forspoken bij; alles hoger dan een RX 6700 XT komt ook in aanmerking voor Sniper Elite 5. Ook de recent verschenen RX 6x50 XT-revisies doen mee aan de promotiebundels.

Overzicht van welke Radeon RX 6000-videokaarten met welke van de drie gratis games gebundeld kunnen worden.

Om de games te verzilveren is in ieder geval een registratie op de AMD-website vereist, naast accounts op mogelijk twee retailplatformen. Zowel Forspoken als Sniper Elite 5 worden via Steam geclaimd, terwijl Saints Row exclusief via de Epic Games Store te downloaden is. 

AMD geeft daarbij aan dat niet per se iedere verkoper meedoet aan de Raise The Game-acties. Via een speciale webpagina voor de promotie is in te zien welke retailers zoal participeren, maar de lijst wordt lang niet altijd actief geüpdatet. Zeker in de Benelux zal het lonen om, bij een eventuele aankoop van RX 6000-videokaarten, op te letten op Raise The Game-banieren of -vermeldingen. 

Dit artikel delen:

Lees meer

Octopath Traveler: Champions of the Continent komt op 27 juli uit Verdun-makers brengen nieuwe shooter Isonzo in september uit
3

Reacties op: AMD deelt tot drie gratis games uit bij videokaarten

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  do365nic

  • 16 juni 2022 10:54
  Ik wist zelfs niet dat er een 6650xt en een 6750XT bestond

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  TomKauw

  • 16 juni 2022 14:18
  @do365nic Plus een RX 6950 XT dus, het nieuwe vlaggenschip. Toevallig hebben we binnenkort ook een RX 6750 XT ter review op de site!

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  do365nic

  • 16 juni 2022 22:38
  @TomKauw ik ben benieuwd.
  Volgens mij ligt de performance tussen een 6700xt en een 6800xt.

  Wink Wink smiley face

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.