Guide

6 settings om aan te passen in Call of Duty: Modern Warfare 2

Tips om beter te worden in de multiplayer

Geschreven door Redactie Gamer.nl op
Call of Duty Modern Warfare 2 is nu uit, en menig speler is al hard op weg in de multiplayermodus. Hier nog zes settings om aan te passen voor optimale prestaties.

Zo is het voor het eerst in de Modern Warfare-reeks mogelijk om je gezichtsveld te verhogen om meer van de omgeving te zien. Voor ervaren spelers raden we minstens een field of view van 100 aan - test daarbij vooral de optie 'independent' en 'affected' om in te stellen of het gezichtsveld behouden blijft tijdens het richten.

Ook is het aan te raden zoveel mogelijk audiovisuele stoorzenders uit te schakelen, zoals motion blur, depth of field en het vervelende tinnitusgeluid veroorzaakt door een flashbang.

Tot slot kunnen spelers dit jaar ook kiezen tussen scorestreaks en killstreaks.

Nieuw verkooprecord voor franchise

Gisteren verscheen de review van Modern Warfare 2 op Gamer.nl. Ron Vorstermans gaf de game een 8 en concludeert dat het doet denken aan de oudere Call of Duty-delen: 

"Modern Warfare 2 is een Call of Duty-deel zonder verrassingen, maar ook dat mag na de béta’s amper een verrassing zijn. Het is vooral een waardig vervolg op de geprezen Modern Warfare-reboot uit 2019. Enkele kleine vernieuwingen komen niet helemaal uit de verf, maar Modern Warfare 2 is met name dankzij de geweldige multiplayer- en bijna nostalgische singleplayermodus weer een traditiegetrouw complete Call of Duty."

Vanochtend werd ook bekend dat Call of Duty Modern Warfare 2 een nieuw verkooprecord voor de franchise heeft gebroken. De game heeft in de eerste drie dagen van release voor 800 miljoen dollar aan exemplaren verkocht. Daarmee wordt het vorige record uit 2011 verbroken: toen werden er in vijf dagen voor 775 miljoen dollar aan exemplaren van Modern Warfare 3 verkocht.

Call of Duty Modern Warfare 2 is verkrijgbaar vanaf 69,95 euro (PS5)

Dit artikel delen:

Lees meer

De Death Knight-klasse komt naar Hearthstone CoD: Modern Warfare 2 breekt inderdaad verkooprecord voor franchise
5

Reacties op: 6 settings om aan te passen in Call of Duty: Modern Warfare 2

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  Paxopoxo

  • 2 november 2022 09:42
  Ik denk dat zowel de Aim Response Curve Type en Score of killstreaks persoonlijk zijn. Ik heb Dynamic geprobeerd maar vind standaard veel fijner. En voor mij altijd Killstreaks > Scorestreaks.

  Daarnaast zal ik juist aanraden om onder Graphics -> View -> Camera de ''1st/3rd person camera movement'' naar ''(50%)Least'' te zetten. Help tegen motion sickness en zorgt ook dat je beter kan zien omdat het scherm minder schud tijdens verschillende acties zoals explosies etc. Had liever een optie "Off" gehad maar dit helpt al veel.

  Ook zou ik, als je minder goed of stabiel internet hebt, ''On-demand texture streaming'' uit zetten. Het spel zou er wel wat minder door uit gaan zien maar zal wel zorgen voor een wat minder stotterde gameplay omdat de textures niet goed laden, mocht je daar last van hebben.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  JaccoPeek

  • 2 november 2022 09:53
  @Paxopoxo Thanks, goede tips!

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Heijaangel

  • 2 november 2022 09:50
  Wanneer je met een controller speel. Flip de trigger buttons zodat je (op PS) met L1 richt en R2 schiet.
  Het is even kort wennen als je dit niet gewent bent maar met de tijd ben je sneller met schieten omdat je de bovenste knoppen minder ver hoeft in te drukken dan de onderste.

  Speel je met Ps5 controller, haptic feedback uitzetten.

  Soms mount je je gun door je eigen reactie. Deze kan je op dubble tab zetten.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • Gertjun

  • 2 november 2022 10:59
  - Enemy color op felroze zetten (custom: #FF05FF), zo zie je de vijanden ten allen tijde en veel beter. Gebruik voor al het andere minder felle kleuren
  - Aim Response Curve op Linear zorgt voor meer consistentie
  - Aim assist op standard
  - FOV inderdaad >100, ikzelf vind 110 de sweetspot tussen meer kunnen zien en gezichtsverlies in de verte. ADS op affected, dit zorgt voor minder visual recoil.
  - Deadzones zo laag mogelijk zonder stickdrift, hetzelfde geldt voor de triggers (ik heb 0.10/0.03)
  - Geluid: Muziek en Dialoog lager zetten (30-50)
  - Mocht je over de juiste apparatuur beschikken: zet 120Hz aan! Fidelity CAS op 80-100 om resolutie te compenseren
  - Automatic sprint Off
  - Interact/reload behavior - ik heb het op Prioritize reload, zodat je niet per ongeluk een ander wapen oppakt als je wilt reloaden. Om het wapen op te pakken houdt je de knop dan ingedrukt.
  - Sensitivity is persoonlijk (ik speel op 11-11), maar ik raad aan om de ADS sensitivity multiplier lager dan 1 te zetten (ik heb 0.80). Zo kun je snel reageren zonder ADS, maar verfijnt aimen als je wel richt.
  - Alle blur uit, film grain naar 0

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • Floks

  • 2 november 2022 16:12
  Ik game op 5120x1440, zie zoiezo al meer

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.