Gameplay
Goose Game

Waggelen als een gans in nog naamloze indiegame

Beste ganzengame sinds ganzenbord

Geschreven door Eline Oosterloo op
Indiestudio House House werkt aan een indiegame waarin spelers de rol aannemen van een gans. Vandaag, op dierendag, is de eerste gameplay getoond.

De game heeft op dit moment nog geen officiële naam en wordt daarom Untitled Goose Game genoemd. Het spel wordt ontwikkeld door indiestudio House House, de makers van Push Me Pull You.

De studio heeft een korte video uitgebracht waarin pre-alpha gameplay te zien is. In de video zien we dat de vogel, die bestuurd wordt door de speler, een to do-lijstje heeft, waarop de missies voor de speler zijn opgesomd. Ten eerste wil de vogel in de tuin komen, maar het hek is dicht. Hij besluit daarom een radio op te pakken en hiermee vandoor te rennen, waarna de eigenaar van het landgoed het hek opent om het dier te stoppen. De gans ziet zijn kans en treedt het territorium binnen.

Het ganzenspel komt uit in 2018. Op welke platformen het zal verschijnen is not niet duidelijk. Bekijk hieronder de vrolijke video.

Dit artikel delen:

Lees meer

Doe mee met ons F1-toernooi bij het Ziggo eCircuit in Utrecht Win een plekje voor het South Park-community event bij Ubisoft
0

Reacties op: Waggelen als een gans in nog naamloze indiegame

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.