Gameplay
Fallout 76

Bekijk de eerste 50 minuten van Fallout 76

Beleef Reclamation Day

Geschreven door Rick Bloemzaad op
Er is nieuwe gameplay verschenen van Fallout 76. In de video is te zien hoe de speler in 4K West Virginia verkent samen met andere spelers. Uiteindelijk toont de video de eerste 50 minuten aan gameplay van de aankomende game.

De video toont verschillende locaties, wapens, vijanden en andere hulpmiddelen die in de game verschijnen. Daarnaast is duidelijk te zien hoe spelers met elkaar in Fallout 76 samenwerken om gezamenlijk hun doelen te bereiken.

Eerder werd bekend dat er een geheime Amerikaanse bunker in Fallout 76 verschijnt. Deze bunker werd in 1958 gebouwd uit angst voor een nucleaire ramp en staat daarmee in lijn met het scènario die van toepassing is in de game.

Fallout 76 verschijnt op 14 november voor pc, Xbox One en PS4.

Dit artikel delen:

Lees meer

Soulcalibur 6 brengt spectaculair wapengekletter Retro-actie in Onimusha Warlords HD Remaster-gameplay
3

Reacties op: Bekijk de eerste 50 minuten van Fallout 76

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  Aquemini

  • 9 oktober 2018 13:04
  ik ben best teleurgesteld in deze FO. Ik vond deel 4 al niet zo super vergelijken met FO3 en NV, maar deze nieuwe FO slaat toch echt de plank mis voor mij. Het hele VATS systeem is te huilen zo slecht, grafisch nog steeds 1 grote puinhoop en de wereld is behoorlijk leeg en dan lopen er ook nog eens 23 andere gamers in de wereld rond die kunnen gaan lopen kloten en nukes afschieten, waardoor je boel dusdanig beinvloed. Nee, niks voor mij deze onzin. Jammer dat Bethasda deze afslag neemt. Hopelijk faalt deze game en is FO5 weer gewoon zoals het hoort.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • fonsrutte

  • 9 oktober 2018 13:11
  @Aquemini Ik ben er ook geen fan van en ik ben het ook met je een dat 4 erg tegenviel i.v.m. 3 en NV. Ook is het inderdaad raar dat ze nog steeds die engine geen update gegeven hebben.
  Het is niet mijn type game op deze manier, maar ik gok zomaar dat er genoeg mensen zijn die er wel lol mee gaan hebben. Ik pak wel een andere game.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Aghris

  • 9 oktober 2018 14:31
  Ik ben erg blij dat de omgeving niet 50 tinten bruin is, maar dat een post-nucleaire omgeving ook mooi en groen kan zijn. Daarentegen zet ik toch mijn vraagtekens bij een perfect gemanicuurde golfbaan en resort

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.