Gameplay
Tiny Tina’s Wonderlands

Uitgebreide gameplayvideo van Tiny Tina's Wonderlands getoond

Game komt op 25 maart uit op pc en consoles

Geschreven door Michel Musters op
2K Games en Gearbox Software hebben een uitgebreide gameplayvideo van het aankomende Tiny Tina's Wonderlands uitgebracht.

De video betreft bijna 24 minuten aan gameplaybeelden, waarin te zien is hoe twee spelers het optionele Mount Craw-gebied uit de game verkennen. De video wordt van context voorzien door creative director Matt Cox.

Vandaag ging ook een uitgebreide preview van de game online op Gamer.nl: "Wie de puberale humor, rondvliegende geweren en excentrieke personages uit Borderlands 3 niet kon waarderen, heeft niets te zoeken in Tiny Tina’s Wonderlands. De game oogt en speelt als Borderlands 3 en weet dankzij z’n creatief aangeklede fantasiewereld exact wat het moet zijn. Daarom valt de game na een paar uur spelen zeker in de smaak."

Tiny Tina's Wonderlands laat spelers hun eigen helden maken en aanpassen en zoals in de Borderlands-games op zoek naar loot gaan. Men neemt het op tegen de gevaarlijke Dragon Lord en vele andere monsters in een fantasievol vormgegeven spelwereld. Tiny Tina creëert deze spelwereld en verandert de regels constant. De game bevat een coöperatief speelbare campagne voor maximaal vier spelers. 

Tiny Tina's Wonderlands komt op 25 maart uit op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en Epic Games Store. Later in het jaar moet de game ook naar andere winkels op pc komen.

Dit artikel delen:

Lees meer

Celeste-makers herenigd met hun The Game Awards-award Gabe Newell brengt zelf Steam Decks rond
1

Reacties op: Uitgebreide gameplayvideo van Tiny Tina's Wonderlands getoond

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    DasScar

    • 1 maart 2022 12:58
    Hele nuttige video, want waar dit er nog spetterend uitzag op bijvoorbeeld de preview van IGN, vind ik het nu al tergend saai. Lange, saaie monologen en nu al repetitieve actie.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.