Gameplay
Legend of Mana

Gameplay van Legend of Mana-remaster uitgebracht

Game komt morgen uit op PS4, Switch en Steam

Geschreven door Michel Musters op
De aankomende Legends of Mana-remaster is in actie te zien in nieuwe gameplayvideo's.

De remaster komt morgen uit op PlayStation 4, Nintendo Switch en Steam. Aangezien het embargo is komen te vervallen hebben diverse publicaties de kans gegrepen om gameplay te plaatsen. Er is een gameplayvideo van Gamersyde (Engelstalig) en een video van Famitsu (Japanstalig) beschikbaar.

Legend of Mana verscheen oorspronkelijk in 1999 op PlayStation en is een geprezen rpg van Square Enix. In de game maken spelers een magische reis om de mythische Mana Tree te vinden die men in een droom heeft gezien. Door speciale artefacten te verzamelen, wordt de wereldkaart langzaam maar zeker opgevuld met dorpen en kerkers.

De remaster van de game heeft verbeterde graphics en een herschikte soundtrack. Ook bevat de game de Ring Ring Land-minigame. Deze minigame is nooit eerder in het Westen uitgekomen.

Dit artikel delen:

Lees meer

Team Nederland maakt zich op voor Olympische finale Rocket League Worms Rumble nu verkrijgbaar op Xbox, Switch en Epic Games Store
1

Reacties op: Gameplay van Legend of Mana-remaster uitgebracht

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    rashura

    • 23 juni 2021 16:50
    Ik moet zeggen, na de Mana collectie gespeeld te hebben (1 tm 3, dit hier is deel 4), dat ik wel een beetje genoeg heb van de combat. Het is zo unresponsive, dat het voelt alsof alles dat je doet een delay heeft voordat het hit.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.