Gameplay
Tony Hawk's Pro Skater 1+2

Switch-versie van Tony Hawk's Pro Skater 1+2 getoond

Pretending I'm a Superman

Geschreven door Michel Musters op
Er is gameplay van de Nintendo Switch-versie van Tony Hawk's Pro Skater 1+2 getoond.

De video werd door IGN geplaatst en toont gameplay van diverse levels, waaronder Warehouse en School. De video is hieronder te zien.

Tony Hawk's Pro Skater 1+2 verscheen vorig jaar al op PlayStation 4, Xbox One en Epic Games Store. Gisteren werd aangekondigd dat het spel ook naar PlayStation 5, Xbox Series X en S en Nintendo Switch komt. Het spel verschijnt op 26 maart voor PS5 en Xbox Series, maar de Switch-versie moet ergens later dit jaar uitkomen - een precieze releasedatum is er nog niet.

Tony Hawk's Pro Skater 1+2 bevat de levels, skaters en muziek uit de eerste twee Tony Hawk-games. Daarnaast zitten er ook nieuwe muzieknummers en skaters in het spel. De Tony Hawk-games genoten vooral rond de millenniumwisseling van een hoge mate van populariteit. De soepele gameplay, speelse levels en opzwepende soundtrack hadden daar een groot aandeel in.

Dit artikel delen:

Lees meer

Leer volgende week meer over het nieuwe Smash Bros. Ultimate-personage Exclusieve Stadia-game PixelJunk Raiders aangekondigd
1

Reacties op: Switch-versie van Tony Hawk's Pro Skater 1+2 getoond

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    Fpsbig

    • 24 februari 2021 15:22
    Benieuwd naar de frame rate zou w fijn zijn als ze ook op de switch 60 FPS hanteren. Heb m op de pc maar als ie 60 FPS op switch draait allicht een keer meenemen in de aanbieding.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.