Gameplay
Tchia

Spelen op de ukulele in avonturengame Tchia

Game komt op 21 maart uit op PS5, PS4 en Epic Games Store

Geschreven door Michel Musters op
De ontwikkelaars van Tchia brengen regelmatig nieuwe gameplayvideo's uit. In de laatste paar video's is onder andere te zien dat mensen op een ukulele kunnen spelen.

Met de ukulele kunnen bepaalde puzzels in de game worden opgelost en kan men zelfs vriendschappen sluiten. Er kan ook vrij gespeeld worden op het instrument. In een andere onlangs uitgebrachte video van de game is te zien hoe spelers zo nu en dan tegen de Maano moeten vechten.

Afgelopen februari werd aangekondigd dat Tchia op 21 maart uitkomt. De game verschijnt dan op PlayStation 5, PlayStation 4 en Epic Games Store. Op release komt het spel ook meteen op PlayStation Plus Extra en Premium te staan.

In Tchia kunnen spelers controle krijgen over elk dier of object dat men in de tropische open wereld tegenkomt. Daardoor kan men verschillende puzzels oplossen. Men kan bijvoorbeeld in een vis, vogel of kokosnoot veranderen.

De wereld van Tchia is geïnspireerd op New Caledonia, een klein tropisch eiland waar de makers van de game vandaan komen. Speler besturen Tchia, die op avontuur gaat om haar ontvoerde vader te redden.

Dit artikel delen:

Lees meer

Bevestigd: The Last of Us: Part 2 beslaat meer dan één seizoen in de HBO-serie Soundtrack Hi-Fi Rush nu op Spotify en Apple Music beschikbaar
2

Reacties op: Spelen op de ukulele in avonturengame Tchia

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  -JK-

  • 13 maart 2023 13:24
  ik vind het wel een windwaker vibe hebben.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • Djgamer1414

  • 13 maart 2023 14:37
  Wat dacht je van een Zelda vibe ?

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.