Gameplay
Sonic Origins

Sonic Origins-video toont oorspronkelijk verwijderd level

Game komt op 23 juli uit op pc en consoles

Geschreven door Michel Musters op
In een nieuwe gameplayvideo van Sonic Origins is onder andere een level te zien dat niet in de oorspronkelijke versie van Sonic the Hedgehog 2 zat.

Het gaat om Hidden Palace Zone, dat oorspronkelijk in Sonic the Hedgehog 2 zou zitten, maar het uiteindelijk niet haalde. Wel zat het level in de in 2013 verschenen mobiele versie van de game.

Verder worden in de beelden onder andere het hoofdmenu getoond, alsmede de drop dash-move, dat alleen beschikbaar is in de Anniversary-modus van de game.

Sonic Origins komt op 23 juli uit op Steam, Epic Games Store, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en Nintendo Switch. In de collectie zitten de Mega Drive-games Sonic the Hedgehog, Sonic the Hedgehog 2, Sonic 3 & Knuckles en Sonic CD. Het gaat om nieuwe overzettingen in plaats van emulatie, waardoor de spellen in breedbeeld weergegeven kunnen worden.

Spelers kunnen kiezen tussen Classic-modus en Anniversary, waarbij de spellen in laatstgenoemde modus in breedbeeld worden weergegeven en spelers een oneindige hoeveelheid levens hebben. Daarbij zijn er diverse missies beschikbaar waarmee spelers medailles kunnen verdienen om content voor het museum vrij te spelen.

Dit artikel delen:

Lees meer

Xbox Game Pass-games voor de rest van de maand mei bekend Final Fantasy 15 is inmiddels meer dan tien miljoen keer verkocht
0

Reacties op: Sonic Origins-video toont oorspronkelijk verwijderd level

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.