Gameplay
Shadow of the Tomb Raider

De gamehub van Shadow of the Tomb Raider in 10 minuten gameplay

Kies de taal van de npc

Geschreven door Pablo Bool op
Square Enix heeft op het Tomb Raider YouTube-kanaal een walkthrough van tien minuten lang geplaatst.

In de walkthrough is de nederzetting Paititi te bezichtigen, een gemeenschap onaangetast door de moderne cultuur die fungeert als gamehub.

De kijker wordt in de video begeleid door Narrative Director Jason Dozois die uitlegt wat men hier allemaal kan doen. Zo zijn zijmissies en challenge tombs te vinden, maar kunnen er ook items worden verhandeld. Dit is onderdeel van het barter-systeem, waar met items nieuwe uitrusting kan worden gecraft.

Ook wordt de mogelijkheid aangeboden om de taal van de vele inheemse npc's aan te passen. Zo kan men kiezen om deze in hun eigen taal te laten praten of in de taal die men als standaard heeft ingesteld. Tenslotte is in het tweede deel van de video te zien hoe Lara op jacht gaat naar een schat.

Shadow of the Tomb Raider is vanaf 14 september beschikbaar voor Xbox One, PlayStation 4, en pc. Gamer.nl ging deze week al aan de slag met de game en sprak ook met Dozois. Binnenkort lees je hier alles over op de site.

Dit artikel delen:

Lees meer

Playground-modus keert morgen terug naar Fortnite: Battle Royale Driveclub- en Onrush-studio Evo ontslaat gedeelte werknemers
0

Reacties op: De gamehub van Shadow of the Tomb Raider in 10 minuten gameplay

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.