Gameplay
Astria

Rpg Astria Ascending uitgelicht met gameplay

Game komt 30 september uit op consoles en pc

Geschreven door Michel Musters op
Er is gameplay van de aankomende rpg Astria Ascending online verschenen.

De gameplaybeelden werden door Game Informer en IGN online geplaatst en tonen vooral veel gevechten, maar ook sidescrolling gameplay.

Astria Ascending draait om acht halfgoden die de wereld Orcanon moeten beschermen tegen het kwaad. Naast turn-based gevechten en verschillende klassen bevat het spel ook kaartspellen, schietsecties en omgevingspuzzels.

De game wordt geschreven door Kazushige Nojima, bekend van onder andere Final Fantasy 10 en Final Fantasy 7 Remake. Ook wordt de muziek gecomponeerd door Final Fantasy 12-componist Hitoshi Sakimoto en werken verschillende Bravely Default- en Nier: Automata-ontwikkelaars mee aan de game.

Astria Ascending komt op 30 september uit voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Nintendo Switch en pc (via Steam en Epic Games Store).

Dit artikel delen:

Lees meer

Cyberpunk 2077-multiplayer mogelijk toch in ontwikkeling Kingdoms of Amalur-makers worden negen jaar later alsnog uitbetaald
1

Reacties op: Rpg Astria Ascending uitgelicht met gameplay

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  CroniC

  • 23 augustus 2021 18:21
  Ik weet niet wie die 2 zijn die de game bespreken. Maar echt positief is t niet als ze de voice acting zo slecht vinden.
  Mag echt hopen dat deze niet bij de ontwikkelaar horen.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.