Gameplay

Overzichtstrailer Sonic Frontiers toont nieuwe gameplaymogelijkheden

Een blik op de Starfall Islands

Geschreven door Marvin Toepoel op
Een nieuwe trailer van Sonic Frontiers legt uit op welke manieren het spel afwijkt van zijn voorgangers.

In een nieuwe overzichtstrailer legt Sega uit wat er allemaal nieuw is in Sonic Frontiers. Zo wordt kort het verhaal uiteengezet: Frontiers speelt zich af op de Starfall Islands, waar Sonic naartoe gaat om Chaos Emeralds te zoeken met zijn vrienden. Er gaat iets fout en Sonic wordt wakker in een “digitale wereld” genaamd de Cyber Space.

Sonic ontsnapt en komt terecht op Chronos, een van de Starfall Islands. Het is een open wereld, met daarin allerlei vijanden om te verslaan en platformpuzzels om op te lossen. In Sonic Frontiers worden lineaire levels gecombineerd met “open-zone platforming” op de grootste Sonic-map ooit.

De trailer staat ook stil bij sidequests, de mogelijkheid om verborgen plekken op de map te onthullen en Cyber Space Portals. Daarmee gaat de speler naar een Cyber Space Stage, waarin een afgebakende uitdaging staat te wachten waarmee Vault Keys verdiend kunnen worden. Die kan Sonic gebruiken om Chaos Emeralds te verzamelen. Tot slot worden enkele gevechtsopties laten zien.

Sonic Frontiers komt op 8 november uit voor pc, Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 4, PlayStation 5 en Nintendo Switch.

Bron: YouTube

Dit artikel delen:

Lees meer

Zwerkbal is niet speelbaar in Hogwarts Legacy MultiVersus krijgt volgende week mogelijk nieuw Gremlins-personage
3

Reacties op: Overzichtstrailer Sonic Frontiers toont nieuwe gameplaymogelijkheden

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  Ardyn

  • 2 september 2022 13:45
  Dit is toch wel de beste trailer tot nu toe, vind ik. Alsnog lijkt de game wel weer erg ondermaats te zijn voor de franchise zelf.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  coola

  • 2 september 2022 14:36
  Interesse nog steeds op nul hier en dat is jammer want ik houd van Sonic. Ik eet overigens 1 van m'n petten ( van een franchise waar ik fan van ben. Dragon Ball dus) op als deze game een 8 gemiddeld krijgt van zowel de critici als de users.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  AgeQned

  • 2 september 2022 15:40
  Ziet er wel leuk uit maar koop niet meer blind elke Sonic game. Wacht eerst lekker af en kijken hoe goed de game daadwerkelijk is. Te vaak teleurgesteld afgelopen jaren in de Sonic franchise.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.