Gameplay
Halo Infinite

Update: Bekijk veel meer beelden van de Halo Infinite-multiplayer

Waaronder meer info over bots en customisatie

Geschreven door Michel Musters op
Microsoft heeft vanmiddag nieuwe beelden van de Halo Infinite-multiplayer getoond

Gisteren onthulde het bedrijf al beelden van de multiplayer en werd er gemeld dat het spel ergens deze feestdagen uit moet komen op Xbox Series X en S, Xbox One en pc. De multiplayer wordt free-to-play.

Om 17:00 uur werd er een video geüpload op het Halo YouTube-kanaal waarin veel meer beelden van de multiplayer worden getoond. Ook kwamen de ontwikkelaars aan het woord. Er werd meer informatie over de sandbox, de Academy - een soort trainingsmodus voor nieuwe spelers -  het gebruik van bots (voor het eerst in een Halo-game) en customisatie gegeven.

Zo is bekendgemaakt dat spelers in de multiplayer een persoonlijke AI kunnen gebruiken op het slagveld. Deze AI kan spelers helpen. Wanneer een teamgenoot een vlag weet te pakken, kan de AI bijvoorbeeld suggereren terug naar de base te gaan. Spelers kunnen uit verschillende AI met diverse stemmen kiezen. 

In de video werd ook getoond dat voertuigen op verschillende plekken schade kunnen oplopen. Dit heeft invloed op hoe ze besturen. Zo kunnen de wielen van een Warthog er afgeknald worden. 

De game krijgt geen random loot of lootboxes. Wel komt er een battle pass beschikbaar - de multiplayer is immers free-to-play. Zodra de battle pass is gekocht, verloopt hij nooit - het seizoen kan voor altijd worden gespeeld. In toekomstige seizoenen kunnen ook oude battle passes worden gekocht, zodat men kan betalen waar men doorheen speelt. Ontwikkelaar 343 laat weten dat het al nieuwe maps, modi en customise-opties in de maak heeft voor na de lancering van de game.

Bekijk de video hieronder.

Dit artikel delen:

Lees meer

Lego onthult nieuwe Mario-personages in Lego-vorm Forza Horizon 5 kan in 60 fps draaien op alle Xbox Series-consoles
2

Reacties op: Update: Bekijk veel meer beelden van de Halo Infinite-multiplayer

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • Riyakuya

  • 14 juni 2021 21:35
  Met andere woorden; MS heeft 343 eindelijk duidelijk gemaakt dat hun eigen creativiteit niet echt interessant is en ze terug naar de roots van Halo moeten. Werd tijd.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Frezzle

  • 15 juni 2021 10:29
  Ziet er echt leuk uit! Kan niet wachten

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.