Gameplay
One Piece Odyssey

Nieuwe gameplaybeelden van One Piece Odyssey verschenen

Game komt op 13 januari 2023 uit op pc en consoles

Geschreven door Michel Musters op
Er zijn nieuwe gameplaybeelden van de aankomende rpg One Piece Odyssey uitgebracht.

De video toont Alabasta, een van de belangrijke locaties in de franchise. Te zien is hoe Monkey D. Luffy en de Straw Hat Pirates deze spelwereld verkennen en daar onder andere op zijmissies stuiten. Ook de turn-based gevechten worden getoond.

One Piece Odyssey moet spelers vrij in de wereld van One Piece rond laten lopen en een compleet nieuw avontuur laten beleven. In de game stranden de Straw Hats, geleid door Monkey D. Luffy, vanwege een storm op zee op een mysterieus eiland. De groep is elkaar kwijt en gaat op onderzoek uit op het eiland om te achterhalen waar iedereen is en wat er aan de hand is met de vreemde bevolking.

Spelers kunnen niet alleen Monkey besturen, maar ook andere bekende personages in de vorm van Zoro, Nami, Usopp, Sanji, Chopper, Robin, Frankie en Brook.

De auteur van One Piece, Eiichiro Oda, heeft de personages in monsters in het spel ontworpen. Ook bevat de game muziek van Motoi Sakuraba, onder andere bekend van de Dark Souls- en Tales of-franchises.

One Piece Odyssey komt op 13 januari 2023 uit op Steam, PlayStation 5, PlayStation 4 en Xbox Series X en S.

Dit artikel delen:

Lees meer

Screenshots van PlayStation 5-integratie voor Discord gespot Voormalige Bayonetta-actrice bevestigt dat ze 15.000 dollar kreeg aangeboden
1

Reacties op: Nieuwe gameplaybeelden van One Piece Odyssey verschenen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    Saria282

    • 24 oktober 2022 16:49
    Ziet er mooi uit. Ben door deze game aankondiging weer verder gegaan met het kijken van de serie. Ben nu bij episode 851. Wel vind ik het apart dat Jinbe er niet bij zit. Hij voegt zich later aan bij de groep.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.