Gameplay
Pikmin 3 deluxe

Nieuwe gameplay van Pikmin 3 Deluxe en Hyrule Warriors

Demo van Pikmin 3 Deluxe is nu beschikbaar

Geschreven door Michel Musters op
Nintendo heeft in de Treehouse-livestream gisteravond nieuwe gameplay getoond van Pikmin 3 Deluxe en Hyrule Warriors: Age of Calamity.

In de gameplay van Hyrule Warriors: Age of Calamity is onder andere te zien hoe spelers met Zelda, Impa en Urbosa kunnen spelen. De game wordt ontwikkeld door Koei Tecmo en speelt zich honderd jaar voor The Legend of Zelda: Breath of the Wild af. De game behandelt de Great Calamity, waarnaar eerder verwezen werd, en de oorlog tussen Calamity Ganon en Hyrule. De game verschijnt op 20 november op Switch.

De gameplay van Pikmin 3 Deluxe toont nieuwe features in de game, waaronder de multiplayermodus Bingo Battle. Een demo voor de game is nu verkrijgbaar via de Switch eShop. Progressie wordt meegenomen naar de volledige game en door de demo uit te spelen ontvangen spelers op release van de game toegang tot de Ultra-Spicy-moeilijkheidsgraad.

Pikmin 3 verscheen in 2013 voor de Wii U en laat spelers met drie astronauten de plantaardige wezentjes kweken om ze het zware werk te laten opknappen. Pikmin volgen de speler en kunnen bruggen bouwen, muren afbreken, vijanden uitschakelen en voedsel terug naar het ruimteschip dragen. De Deluxe-versie verschijnt op 30 oktober op Switch.

Dit artikel delen:

Lees meer

Microsoft neemt PlayStation 5-video op de hak Trophies op PlayStation-consoles worden morgen aangepast
0

Reacties op: Nieuwe gameplay van Pikmin 3 Deluxe en Hyrule Warriors

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.