Gameplay
Forza Horizon 5

Nieuwe gameplay van Forza Horizon 5 getoond

Game komt op 9 november uit op Xbox-consoles en pc

Geschreven door Michel Musters op
Tijdens de Xbox Gamescom-livestream werd zo'n acht minuten aan nieuwe gameplay van Forza Horizon 5 getoond.
Aan het begin van de gameplaybeelden was te zien hoe een 2021 Ford Bronco Badlands uit een vliegtuig werd gedropt en vervolgens met een parachute in de spelwereld terecht kwam. Er werd onder andere geracet over een actieve vulkaan. 


Verderop in de stream werden meer auto's uit de lucht gedropt en werd er nadruk gelegd op de variatie in de spelomgeving. Zo werd er door een zandstorm geracet, door de jungle en over het strand.

Tijdens de livestream werd ook een nieuwe, kleurrijke Xbox-controller getoond gebaseerd op de aankomende racegame. Ook werden de wagens die op de boxart staan uitgelicht, namelijk de Mercedes-AMG ONE en de 2021 Ford Bronco Badlands.

Forza Horizon 5 verschijnt op 9 november voor Xbox Series X en S, Xbox One en pc. De game speelt zich af in Mexico. De map wordt ongeveer anderhalf keer zo groot als die van Forza Horizon 4 en bevat volgens de makers de grootste verscheidenheid aan omgevingen tot nu toe.

Dit artikel delen:

Lees meer

Microsoft Flight Simulator krijgt competitieve multiplayermodus Image & Form Games onthult nieuwe gameplaytrailer van The Gunk
0

Reacties op: Nieuwe gameplay van Forza Horizon 5 getoond

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.