Gameplay

Nieuwe gameplay Crash Bandicoot N. Sane Trilogy toont klassiek level

Crash is terug

Geschreven door Jacco Peek op
De officiële Facebook-pagina van Crash Bandicoot heeft een gameplayvideo van de aankomende Crash Bandicoot N. Sane Trilogy geplaatst. De nieuwe beelden tonen Crash in actie in het level Upstream.

In de drie minuten loopt de ontwikkelaar van de studio Vicarious Visions door het level heen, waarbij het ook verstopte kratten en andere collectibles laat zien. Verder heeft de ontwikkelaar voor de remake nieuwe wateranimaties gemaakt en zijn er verschillende bonuslevels in de game gestopt. Een video van hetzelfde level in de originele game is hieronder ook te zien.

Ook werd bekend dat er waarschijnlijk een demo van de game zal verschijnen in de winkels van Amerikaanse retailers. Het is echter nog niet bekend of de demo beschikbaar wordt in de PlayStation Store.

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy werd tijdens de E3 2016 aangekondigd en verschijnt op 30 juni. De collectie bevat remakes van Crash Bandicoot, Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back, en Crash Bandicoot: Warped.

Bron: Facebook

Dit artikel delen:

Lees meer

Halo Wars: Definitive Edition deze week op Steam verkrijgbaar Vergelijking toont verschil tussen Mario Kart 8 op Switch en Wii U
1

Reacties op: Nieuwe gameplay Crash Bandicoot N. Sane Trilogy toont klassiek level

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • innerchild

    • 18 april 2017 15:43
    Zoals die gast praat over het spel is alsof het een revolutie in gaming is qua graphics en technique. "Wow zie die rimpels in het water, echt niet normaal"…….. Is gewoon niet meer en niets minder dan een gepimpte versie van het origineel…

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
    met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.