Gameplay
Sonic Prime

Nieuwe beelden Sonic Frontiers en Sonic Origins uitgebracht

Bekijk de Sonic Central-livestream terug

Geschreven door Michel Musters op
Sega zond gisteren een nieuwe Sonic Central-livestream uit waarin beelden van zowel Sonic Frontiers als Sonic Origins werden getoond.

In het eerste gedeelte van de presentatie komen er beelden van Sonic Origins voorbij, terwijl aan het einde kort Sonic Frontiers getoond wordt. Verder werd bekendgemaakt dat personages uit de Sonic the Hedgehog 2-film naar de mobiele games Sonic Forces en Sonic Dash komen en werd er een nieuwe teaser van Netflix-serie Sonic Prime getoond, waaruit bleek dat Shadow the Hedgehog er in voorkomt.

De afgelopen tijd is er al meer gameplay van Sonic Frontiers uitgebracht. De nieuwe 3D-game rondom Sega's mascotte moet eind dit jaar uitkomen op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Nintendo Switch en pc. 

Sonic Origins verschijnt al op 23 juni op pc en consoles. Het is een collectie met de Mega Drive-games Sonic the Hedgehog, Sonic the Hedgehog 2, Sonic 3 & Knuckles en Sonic CD. De spellen zijn geheel overgezet zodat ze ook in breedbeeld gespeeld kunnen worden.

De Sonic Central-livestream is hieronder in zijn geheel te zien.

Dit artikel delen:

Lees meer

Eerste seizoen van Battlefield 2042 onthuld, gaat morgen van start Bloober Team plaatst artwork van nieuwe Layers of Fears-game
1

Reacties op: Nieuwe beelden Sonic Frontiers en Sonic Origins uitgebracht

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • marco300

    • 8 juni 2022 11:33
    Vond het een beetje teleurstellend. Sommige filmpjes duurde echt maar 3 seconden.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.