Gameplay
Dragon Quest

Nieuw Smash Bros. Ultimate-personage Hero morgen beschikbaar

Vier varianten met eigen stemacteur en kleurvarianten

Geschreven door Ralph van Dodewaard op
Hero, het nieuwe personage in Super Smash Bros. Ultimate, is vanaf morgen verkrijgbaar. In een uitgebreide videopresentatie worden de vier varianten van het personage uit de Dragon Quest-franchise getoond.

Masahiro Sakurai, de regisseur van Super Smash Bros. Ultimate, heeft een videopresentatie gehouden waarin het nieuwe personage Hero wordt geïntroduceerd. Hero is al vanaf morgen, 31 juli, verkrijgbaar in het spel en gaat 5,99 dollar kosten. Bezitters van de Fighters Pass, die ook het eerder uitgebrachte personage Joker, Banjo and Kazooie en nog twee niet onthulde personages bevat, kunnen vanaf morgen gratis aan de slag met Hero.

In de video van Nintendo, die ruim twintig minuten duurt, worden de vier varianten van Hero getoond. Elke variant representeert het personage uit een andere Dragon Quest-game, namelijk uit Dragon Quest 11 S, 3, 4 en 8. Bovendien hebben de verschillende personages een eigen stemacteur, eigen kleurenvarianten en een eigen naam: Eleven, Aruso, Solo en Eight.

Naast het nieuwe personage, wordt ook een nieuwe map in Smash Bros. Ultimate onthuld, genaamd Yggdrasil's Altar. Vanaf deze map, welke is gebaseerd op een van de locaties in Dragon Quest 11 S, kan een groot gedeelte van de wereld van Erdrea worden gezien. Het level bevat acht soundtracks, twee uit elke game die wordt gerepresenteerd door Hero in Smash Bros. Ultimate.

Dit artikel delen:

Lees meer

Ingang van Shinra Building in Final Fantasy 7 Remake getoond The Outer Worlds komt naar de Nintendo Switch
1

Reacties op: Nieuw Smash Bros. Ultimate-personage Hero morgen beschikbaar

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • controvi

  • 31 juli 2019 10:12
  Ik heb er net ff mee gespeeld en het character zal waarschijnlijk heel hoog in de tier lists komen.
  Er zijn wel een aantal OP moves hoewel je ze niet al te makkelijk krijgt soms.

  Ik heb van Zero een vide bekeken waarin hij er dieper in duikt maar denk zeker dat dit personage wat dingen gaat veranderen binnen de competitive kant van smash

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.