Gameplay
Animal Crossing

Gameplay Animal Crossing: New Horizons toont crafting-systeem

De setting, het eilandleven, multiplayer en meer

Geschreven door Ralph van Dodewaard op
In bijna een half uur aan gameplay van Animal Crossing: New Horizons wordt gesproken over onder andere het nieuwe crafting-systeem van het spel. Ook de setting en het eilandleven komen aan bod.

Gisteren werd er een Nintendo Treehouse-livestream uitgezonden vanaf E3. Deze vond plaats na de Nintendo Direct, waarin onder andere de releasedatum van Luigi’s Mansion 3 en de Zelda: Link’s Awakening-remake werden onthuld. In de uitzending van Nintendo Treehouse werden gameplay-beelden getoond van verschillende Switch-games, waaronder Animal Crossing: New Horizons.

Tijdens de gameplay-sessie van Animal Crossing: New Horizons wordt gesproken met ontwikkelaars Aya Kyogoku en Hisashi Nogami. Onder andere de setting van het spel, het eilandleven en de multiplayer-modus komen hierbij aan bod. Ook wordt getoond hoe het nieuwe crafting-systeem en het bouwen van een kamp op het eiland in zijn werk gaan.

Animal Crossing: New Horizons zou oorspronkelijk dit jaar uitkomen. Tijdens de Nintendo Direct werd echter bekendgemaakt dat het spel is uitgesteld naar 2020, zodat de game 'zo goed mogelijk' kan worden.

Bekijk hieronder de dertig minuten aan gameplay van Animal Crossing: New Horizons. Kijk hier de volledige E3-uitzending van Nintendo terug.

Dit artikel delen:

Lees meer

Godzilla-spook en meer in Luigi's Mansion 3-gameplay Half uur gameplay en nieuwe informatie Pokémon Sword en Shield
0

Reacties op: Gameplay Animal Crossing: New Horizons toont crafting-systeem

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.