Gameplay

Meerdere korte gameplayclips van Amnesia: The Bunker getoond

Game moet in maart dit jaar uitkomen op pc en consoles

Geschreven door Michel Musters op
Frictional Games heeft een aantal korte gameplayclips van hun aankomende horrorgame Amnesia: The Bunker gedeeld.

Eind vorig jaar deelde Frictional al een korte gameplayclip waarin te zien was hoe spelers hun wapen konden herhalen en een deur openden. Deze clip is hieronder nogmaals te zien.

Daar zijn nu twee clips bijgekomen. Daarin is te zien hoe spelers diverse objecten in de omgeving kunnen gebruiken om bijvoorbeeld vuur te creëren of geblokkeerde wegen te openen. Tot slot is ook een nieuwe teaser uitgebracht, al draait die teaser letterlijk om een gat in de muur en is deze dus vrij nietszeggend.

Amnesia: The Bunker laat spelers voor het eerst in de reeks rondstruinen in een gedeeltelijke open spelwereld gedurende de Eerste Wereldoorlog. Spelers worden geteisterd door geheugenverlies en achtervolgd door een bizar wezen. Daarbij lijkt een bunker het mysterieuze middelpunt van het geheel.

Naast de toename in vrijheid is ook het feit dat speler een wapen dragen nieuw voor de franchise - in vorige games was dat niet mogelijk. Er zouden ook nauwelijks gescripte gebeurtenissen in de game zitten. Elke speelsessie moet dan ook weer anders uitpakken.

Amnesia: The Bunker moet ergens in maart 2023 verschijnen op Xbox Series X en S, Xbox One, PlayStation 4, Steam en Epic Games Store.

Dit artikel delen:

Lees meer

Engelstalige versie van officiële Elden Ring-artbooks op komst 'Elden Ring vaakst uitgespeeld en opgegeven in 2022'
0

Reacties op: Meerdere korte gameplayclips van Amnesia: The Bunker getoond

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.