Gameplay

Meer gameplay van Wo Long: Fallen Dynasty getoond

Game komt op 3 maart uit op pc, Xbox, PlayStation en Game Pass

Geschreven door Michel Musters op
Er is een gameplayvideo van tien minuten van de aankomende actie-rpg Wo Long: Fallen Dynasty getoond.

De gameplayvideo werd door IGN gedeeld en is hieronder te bekijken. De video toont allerlei gevechten en een sfeervolle omgeving. Het hoofdpersonage gebruikt daarbij Chinese martial arts.

Wo Long: Fallen Dynasty speelt zich af in een fictieve versie van China, waar monsters en demonen mensen constant aanvallen en dorpen overhoop halen. Deze wereld is gebaseerd op het bekende boek Romance of the Three Kingdoms. De game wordt geproduceerd door Fumihiko Yasuda, die voorheen aan Nioh heeft gewerkt, en Masaaki Yamagiwa, bekend van Bloodborne.

Wo Long: Fallen Dynasty komt op 3 maart 2023 uit op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One. De game komt op de dag van release ook op Xbox Game Pass voor console en pc te staan.

Dit artikel delen:

Lees meer

Among Us-kloon populairder op Steam dan Among Us zelf Meer dan 30 miljoen exemplaren van PlayStation 5 verscheept
1

Reacties op: Meer gameplay van Wo Long: Fallen Dynasty getoond

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    Hellspawn

    • 5 januari 2023 12:18
    Je kon tijdelijk een demo van dit spel spelen. Ik heb die uitgeprobeerd. Wo Long: Fallen Dynasty valt wat mij betreft ongeveer in de categorie soulslike. Geen aanschaf dus voor mij, te moeilijk. Ik vind een uitdaging tot op zekere hoogte leuk, maar onafgebroken in het stof bijten niet. En deze game riekt naar steeds in het stof bijten. Ik heb gewoon onvoldoende geduld en tijd om eindeloos te oefenen teneinde een stukje verder te komen. Anderen zullen dit waarschijnlijk prachtig vinden. Veel plezier er mee!

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.