Gameplay

Meer beelden van The Expanse: A Telltale Series getoond

Op verkenningstocht met Camina Drummer

Geschreven door Michel Musters op
Telltale Games heeft nieuwe gameplay van The Expanse: A Telltale Series gepubliceerd.

In de video is te zien hoe hoofdpersonage Camina Drummer de restanten van een vernietigd ruimteschip verkent. Daarbij wordt het zoeken naar items uitgelicht, en hoe het vinden van bepaalde items invloed kan hebben op de relaties tussen Camina en andere personages. 

Daarbij moet het maken van keuzes tijdens gesprekken erg belangrijk zijn - een element waar Telltale om bekendstaat. Tijdens de video vertellen regisseur Stephan Frost en vicepresident van verhaalontwikkeling Zak Garriss meer over de game.

The Expanse is gebaseerd op de gelijknamige Amazon Prime-serie, die weer gebaseerd is op sciencefictionboeken van James S. A. Corey. De game wordt in samenwerking met Life is Strange: True Colors-maker Deck Nine ontwikkeld en moet ergens deze zomer uitkomen op pc en consoles - precieze systemen zijn nog niet bekend.

Dit artikel delen:

Lees meer

Betrouwbare insider claimt dat Trine 5 in ontwikkeling is PlayStation Plus Extra en Premium-games van februari vanaf vandaag beschikbaar
1

Reacties op: Meer beelden van The Expanse: A Telltale Series getoond

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  -JK-

  • 21 februari 2023 13:28
  1 van de betere scifi series vind ik. Maar dit pakt me niet, plastic poppen. Omgeving ziet er wel ok uit. Ben verder nog wel benieuwd naar het geluid want dat was bij de serie heel realistisch gedaan.
  In de ruimte hoor je niks, geen motoren van een schip, geen explosies, alleen stilte of je eigen ademhaling en al dat wat in je pak zit. Tis dat de heren hier de hele tijd door heen babbelen en kan daarom nog niet oordelen. heb mn geluid maar uit gezet :P

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.