Gameplay
Guilty Gear Strive

Leer vechten met Happy Chaos in Guilty Gear Strive

Personage verschijnt op 30 november voor seizoenspashouders

Geschreven door Michel Musters op
Arc System Works heeft een startersgids in de vorm van een video uitgebracht voor Guilty Gear Strive-personage Happy Chaos.

Happy Chaos werd eerder deze maand aangekondigd en komt op 30 november beschikbaar voor mensen met een seizoenspas. Op 3 december kan iedereen hem kopen. Happy Chaos is de antagonist van de game, maar wordt binnenkort dus ook speelbaar. Arc System Works heeft een trailer van het personage uitgegeven, die hieronder te zien is.

Happy Chaos is de derde van vijf dlc-personages die onderdeel zijn van de eerste seizoenspas. Jack-O' Valentine en Goldlewis Dickinson zijn al uitgebracht. Hoewel nog niet officieel aangekondigd, wijzen de geruchten er op dat Asuka en Jam Kuradoberi de resterende personages zijn.

Guilty Gear Strive kwam eerder dit jaar uit op PlayStation 5, PlayStation 4 en Steam. Gamer.nl beloonde de game met een 9: "Guilty Gear Strive is een van de beste vechtspellen van dit moment. Het trekt je aandacht met de waanzinnige visuele presentatie en houdt je vervolgens in zijn greep met zijn intrigerende en actievolle gameplay. De feilloze online ervaring en goede balans tussen toegankelijkheid en complexiteit zorgen ervoor dat iedere vechtliefhebber van deze game kan genieten."

Bekijk de startersgids voor Happy Chaos hieronder.

Dit artikel delen:

Lees meer

Servers van Vita-games Soul Sacrifice en Freedom Wars gaan offline 'Half-Life-spin-off Citadel past perfect bij Steam Deck'
0

Reacties op: Leer vechten met Happy Chaos in Guilty Gear Strive

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.