Gameplay
Street Fighter 6

Ken, Ryu, Luke en Jamie knokken in Street Fighter 6

Game komt ergens in 2023 uit op pc, PS5, PS4 en Xbox Series

Geschreven door Michel Musters op
In een gameplayvideo van Street Fighter 6 is te zien hoe Ken, Ryu, Jamie en Luke vechten in de game.

De video, die online is geplaatst door Game Informer, toont hoe ontwikkelaars van het spel het tegen elkaar opnemen in de vechtgame. In het eerste potje spelen de personages Ryu en Ken tegen elkaar, en in het tweede potje nemen Luke en Jamie het tegen elkaar op.

Street Fighter 6 komt ergens in 2023 naar PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en pc. Een precieze releasedatum is op moment van schrijven nog niet bekend.

Eerder heeft Capcom de achttien personages die vanaf het begin in de game beschikbaar zijn bevestigd. Het gaat om Ryu, Ken, Guile, Chun-Li, Zangief, Dhalsim, Blanka, E. Honda, Cammy, Luke, Dee Jay, Jamie, Juri, Manon, JP, Kimberly, Lily en Marisa.

De game bevat een optie genaamd Dynamic Control, dat alleen in offline potjes gebruikt kan worden. Het zorgt er in feite voor dat spelers ongegeneerd op knoppen kunnen rammen, en ondertussen toch indrukwekkende moves kunnen maken. De AI kiest ongeacht op welke knop wordt gedrukt de meest geschikte actie die bij de situatie past. Deze manier van de game spelen is perfect voor mensen die niet zo bekend zijn met de vechtreeks, maar er wel van willen genieten.

Dit artikel delen:

Lees meer

De Xbox Live Games with Gold van december zijn bekend Far Cry 6-uitbreiding Lost Between Worlds verschijnt volgende week
0

Reacties op: Ken, Ryu, Luke en Jamie knokken in Street Fighter 6

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.