Gameplay

Het land van de rijzende zon in Civilization 6

Hojo Tokimune leidt Japan

Geschreven door Gijs Scheltens op

De Japanse beschaving in Civilization 6 wordt geleid door Hōjō Tokimune. Een nieuwe gameplayvideo toont de unieke units en speciale vaardigheden die deze beschaving bezit.

Hōjō Tokimune leidde de Japanse strijdkrachten in de strijd tegen de Mongoolse invasie. Ook verspreidde Tokimune het zen-boeddhisme in de samoerai-klasse, wat uiteindelijk tot de Bushido-code leidde.

De unieke vaardigheid van Japan is Meiji Resotration: stadsdistricten krijgen extra bonussen als ze naast elkaar liggen. Verder is de beschaving geschikt voor kuststeden: eenheden vechten beter als ze aan de kust of in ondiep water vechten.

Samoerai vormen de unieke eenheid van Japan. Deze vechters verliezen geen kracht als ze aangevallen zijn, maar zullen altijd op volle sterkte vechten. Daarnaast krijgt Japan een Electronics Factory in plaats van de reguliere Factory. Dit unieke gebouw geeft een bonus aan Production en Culture in nabijgelegen steden.

Civilization 6 verschijnt 21 oktober 2016 op pc.

Bron: null

Dit artikel delen:

Lees meer

Elite Dangerous: Arena tot 11 juli gratis te downloaden G2A verplicht verificatie voor key-verkopers
3

Reacties op: Het land van de rijzende zon in Civilization 6

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • terran

  • 9 juli 2016 15:54
  Moet je bekennen dat ik pas per 1-7-2015 met Civilization 5 ben begonnen en heb er nu meer dan 48 uur op zitten. Het kwam door de trailers van Civilization 6 dat ik er warm voor liep in totaal ben ik nu met mijn 4 potje bezig en heb al 3 x verloren maar met dit potje gaat het de goede kant op en toevallig ik speel ik nu als japan. De versie Civilization V Complete Edition PC is 1 aanrader ik had hem voor 10,67 google is je vriend. En mij youtube maatje is vakogames wat 1 passie geeft die gast in de game. En ja, ik wacht wel als hij in de budget bak ligt want ik kan nog we 3 jaar voort.Met deel 5

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • Sisko

  • 11 juli 2016 09:42
  @terran
  Shit zeg, wat heb ik lopen slapen, ik heb de trailer voor 6 pas een maand of zo geleden gezien en jij al een jaar geleden. ;)

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • terran

  • 20 oktober 2016 23:54
  @Sisko oops moest zijn 1-7-2016. LOL

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.