Gameplay
Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2

Nieuwe beelden voor Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2

Game verschijnt het eerste kwartaal van 2020

Geschreven door Rick Bloemzaad op
Ontwikkelaar Hardsuit Labs heeft nieuwe gameplaybeelden onthuld voor Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2. De nieuwe beelden zijn getoond tijdens de PC Gaming Show op E3.

Met de nieuwe beelden wordt de nadruk gelegd op verschillende elementen van de aankomende game. Zo wordt uitgelegd dat vampiers beschikken over zogenoemde ‘resonance’; een vaardigheid die spelers de emotionele kwaliteiten van mensen kan detecteren in hun bloed. Deze vaardigheid kan vampiers tijdelijk van extra kracht voorzien die met de tijd steeds sterker kunnen worden.

Daarnaast wordt uitgelegd dat de schrijvers plannen hebben voor verassende wendingen in het verhaal van de nieuwe game. Zo wordt er gesproken over een questlijn van ‘vampier-puberteit’ waarin alle kwalen met het verleden van de persoon wordt gereflecteerd wanneer de persoon net is veranderd in een vampier en daarmee geconfronteerd wordt.

Bloodlines 2 speelt zich af in Seattle, waar een bloedoorlog tussen verschillende vampierfacties gaande is. Het verhaal past zich aan afhankelijk van of de speler er voor kan zorgen dat de mensheid blijft denken dat vampieren niet bestaan.

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 verschijnt in het eerste kwartaal van 2020 voor pc, Xbox One en PS4.

Dit artikel delen:

Lees meer

Midnight Ghost Hunt laat je op spoken jagen Vecht tegen ruimtepiraten in Starmancer
0

Reacties op: Nieuwe beelden voor Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.